Η ομάδα των εργαστηρίων εναέριας κίνησης και ακροβατικών του ΣΜουΘ, θα παρουσιάσει την  performance «Από έξω μέσα» την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00 στην αυλή του Μύλου του Παππά και στον 2ο όροφο του κεντρικού του κτηρίου, στο πλαίσιο του 6ου Μύλου Παραστατικών Τεχνών που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη, ακροβατική περιπλάνηση στους χώρους του «σπιτιού» της ομάδας! Έναν χώρο - τόπο συνάντησης ή απομόνωσης, εργασίας ή χαλάρωσης, προετοιμασίας ή αποδόμησης της εξωτερικής τους εμφάνισης, το «σπίτι» γίνεται αφορμή για παιχνίδι, πειραματισμό, σύγκρουση, αισθησιασμό και ανεμελιά.

Με τη μικρή ή μεγαλύτερη εμπειρία της  στα αντικείμενα της εναέριας κίνησης, με μεγάλη δόση αυτοσχεδιασμού, και χωρίς καμία επίφαση σοβαρότητας, η ομάδα ανοίγει τις πόρτες του  «σπιτιού» της, και μας καλεί να ρίξουμε μια ματιά μέσα, από όποια θέση επιλέξουμε!

Συντονισμός/σκηνοθεσία: Αγγελική Μέλη

Συμμετέχουν: Δήμητρα Ζαχαρούλη, Λαυρεντία Καρατοσίδου, Αγγελική Μέλη, Βίβιαν Ντελλή, Νέλλη Πανάγου, Νάντια Σάββα, Γεωργία Τεντζεράκη

Σαξόφωνο: Γαρυφαλλένια Τσινοπούλου

Φωτισμοί: Γιάννης Χατζηαντωνίου

Είσοδος δωρεάν

Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Κρατήσεις στο τηλ. 2410614449. (Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00)