Ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Μεγαλοβρύσου  το Δήμο Αγιάς και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλοβρύσου διοργανώνει διασυλλογικό Αγώνα ατομικής χρονομέτρησης Δρόμου «2η Ατομική Χρονομέτρηση Ανάβασης Μεγαλοβρύσου» ο οποίος είναι ενταγμένος στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Π. για το 2016 για τις κατηγορίες Όπεν – Μάστερ Α’ - Β’ - Γ’ - Δ’ - Ανδρών - Εφήβων - Παίδων - Γυναικών - Νεανίδων - Κορασίδων - Πανκορασίδων - Παμπαίδων - Μίνι Μικρά και Μίνι Μεγάλα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Κυριακή και ώρα 10:45.

ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ: Ανάπλαση Χρυσαλλίδας

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: 

Μίνι Μικρά - Μεγάλα: 1500μ.

Παμπαίδες – Κορασίδες - Πανκορασίδες: 6100μ

Γυναίκες – Νεανίδες - Παίδες: 6100μ

Open - Master - Άνδρες – Έφηβοι: 6100μ

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 

10:45 Μίνι Μικρά – Μίνι Μεγάλα 

11:30 Παμπαίδες – Πανκορασίδες – Κορασίδες: ανά 1’ εκκίνηση

Παίδες - Γυναίκες – Νεανίδες: ανά 1’ εκκίνηση

Άνδρες - Έφηβοι: ανά 1’ εκκίνηση

Μάστερ - Όπεν: ανά 1’ εκκίνηση

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές - ποδηλάτες που ανήκουν στην Ε.Ο.Π. Η κατηγορία open είναι άνευ δελτίων. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμιά ευθύνη για τυχόν φθορά αθλητικού υλικού ή ατυχήματος κλπ.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Όσοι Σύλλογοι θέλουν οι αθλητές τους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνα, παρακαλούμε να δηλώσουν συμμετοχή αυστηρά μέχρι και την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 στο FAX του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας 2410 283113 ή στο email pgslarissas@gmail.com. Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής ληφθεί πέραν της άνωθεν διορίας δε θα γίνει δεκτή. Οι λίστες για τους συμμετέχοντες θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 το απόγευμα.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για τους αγώνες δρόμου (ατομική χρονομέτρηση).

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΟΡΟΙ: Παράβολο συμμετοχής 10€ για τις κατηγορίες Open και Master 1 ώρα πριν την εκκίνηση στη γραμματεία. Στους αθλητές των συγκεκριμένων κατηγοριών θα δοθεί μικρογεύμα.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ: Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της. Σε περίπτωση μη συμπληρώσεως μιας κατηγορίας θα γίνει σύμπτυξη με άλλη κατηγορία σύμφωνα με τους κανονισμούς Ε.Ο.Π.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ: Στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα, στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, και δίπλωμα, στον 3ο χάλκινο μετάλλιο και δίπλωμα και στους 4ο, 5ο και 6ο δίπλωμα.