Πρωτόγνωρα πράγματα όσα συμβαίνουν στη Λάρισα, στον δημόσιο διάλογο, με τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Αλέξη Κούγια να κινείται εκτός ελέγχου επιτιθέμενος, κατά το δοκούν και κατά πάντων, με ανοίκειες προσωπικές επιθέσεις. Ο γνωστός δικηγόρος και ποδοσφαιροπαράγοντας  αξιοποιώντας άριστα το επικοινωνιακό πλεονέκτημα που του παρέχει η θέση του προέδρου της ΑΕΛ -και η παθογένεια των Μέσων Ενημέρωσης- έχει υπερβεί κατά πολύ τον ρόλο του προβληματίζοντας έντονα την τοπική κοινωνία με την συμπεριφορά του.

Αυτή τη φορά δεν δίστασε να στοχεύσει όχι μόνο κατά φιλάθλων ή παραγόντων, αλλά προσωπικά κατά του αστυνομικού διευθυντή Λάρισας Γιώργου Αγάκου επειδή δεν τον ικανοποίησε η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με την οποία το χθεσινό συλλαλητήριο των φιλάθλων εναντίον του είχε περισσότερους από 2.000 διαδηλωτές: «Περαστικά κ.Αγάκο για την αθώωση των δημοσιογράφων που γράψανε πόσους αξιόλογους και μορφωμένους αξιωματικούς φάγατε για να γίνετε επικεφαλής της Αστυνομίας στη Λάρισα με μόνα προσόντα το ανώτατο πτυχίο συνδικαλιστού και το απολυτήριο γυμνασίου».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του κ. Κούγια για την χθεσινή διαμαρτυρία έχει ως εξής:

«Με ενημέρωσαν για μια ανάρτηση την όποια έκανε κάποιος Χάρης Γεωργούλας, ο οποίος έμαθα ότι εργαζόταν επί Πηλαδάκη ως εκπρόσωπος τύπου στην ΠΑΕ ΑΕΛ.

Θέλω να πιστεύω ότι είναι συνωνυμία και δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που επί δύο χρόνια με παρακαλάει να τον προσλάβω ως εκπρόσωπο τύπου στην ΠΑΕ ΑΕΛ στη θέση του κ. Καλογιάννη με δύο κατοστάρικα το μήνα, γιατί έχει οικονομικά προβλήματα.

Ρε κάτι σκουπίδια που υπάρχουν στην κοινωνία…

Ο ένας θέλει να προσλάβουμε την γκόμενα του, γιατί την είχε κι ο Πλεξίδας, ο άλλος παρακαλάει και μετά στεναχωριούνται, γιατί στο συλλαλητήριο πήγαν κάτι αποπλανημένα παιδάκια και κάποιοι με κουκούλες πικραμένοι κι απογοητευμένοι από τη ζωή τους από όλη την Ελλάδα.

Με πολύ κατανόηση κι εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας

Υ.Γ. Όσο για την εκτίμηση της αστυνομίας για τον αριθμό των συμμετεχόντων εκείνο που έχω να πω είναι: «Περαστικά κ.Αγάκο για την αθώωση των δημοσιογράφων που γράψανε πόσους αξιόλογους και μορφωμένους αξιωματικούς φάγατε για να γίνετε επικεφαλής της Αστυνομίας στη Λάρισα με μόνα προσόντα το ανώτατο πτυχίο συνδικαλιστού και το απολυτήριο γυμνασίου».

Κ.Τ.