Υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας θα είναι ο δικηγόρος Κυριάκος Δ. Σουλακούδης. Με δήλωσή του γνωστοποιεί ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο πρόεδρο Αντώνη Γραβάνη.
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Σουλακούδη:
"Οι ραγδαίες εξελίξεις που έχουν επέλθει τα τελευταία έτη στη Χώρα μας, αναμφισβήτητα έχουν δημιουργήσει πολλά και ποικίλα προβλήματα στο δικηγορικό κλάδο και έχουν καταστήσει το περιβάλλον άσκησης του λειτουργήματός μας άκρως πιεστικό και ενίοτε αφόρητο.   
Ζητήματα γνωστά σε όλους μας, όπως η κατακόρυφη αύξηση των φορολογικών εισφορών, οι αλλαγές επί τα χείρω στο ασφαλιστικό και εν γένει η δραστική μείωση των εισοδημάτων μας, έχουν δυσχεράνει εμφανώς την καθημερινότητα όλων μας. Περαιτέρω, η ίδια η φύση του λειτουργήματος μας, συνεπάγεται αναπόφευκτα την άσκηση πίεσηςσε βάρος τουΔικηγόρου από τις εκάστοτε Δημόσιες Αρχές και συχνά καθιστά αναπόδραστη την αντιπαράθεσή του με αυτές. Ως μάχιμος Δικηγόρος, ασχολούμενος κυρίως με υποθέσεις του ποινικού δικαίου, βιώνω, όπως και κάθε συνάδελφος άλλωστε, την μείωση της επαγγελματικής μου αξιοπρέπειας και την υποτίμηση της προσωπικότητας του Δικηγόρου ως συλλειτουργού της Δικαιοσύνης.
ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΙ λοιπόν ότι θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου μας γενικά, αλλά και ότι θα στηρίξω ατομικά κάθε συνάδελφο στα εκάστοτε προβλήματα που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσει κατά την ενάσκηση των καθηκόντων του.
Ενόψει όλων αυτών, σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητά μου ως σύμβουλος στο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στο πλευρό του συναδέλφου και φίλου, Αντωνίου Γραβάνη, τον οποίο αμέριστα στηρίζω και εμπιστεύομαι. Η μεγάλη εμπειρία του επί των συνδικαλιστικών, η άριστη γνώση του περί των αναγκών τουκλάδου μας, η εργατικότητα, η ευθύτητα και κυρίως το ασυμβίβαστο του χαρακτήρα του, μπορούν αναμφίβολα να συμβάλλουν καίρια στην επίλυση των προβλημάτων μας και στην πρακτική βελτίωση της καθημερινότητάς μας.Η εμπιστοσύνη όλων σας προς εμάς θα είναι μέγιστη τιμή.
ΚΥΡΙΑΚΟΣ Δ. ΣΟΥΛΑΚΟΥΔΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ"