Υποψηφιότητα για την προεδρία της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Νομού Λάρισας ανακοίνωσε με την παρακάτω δήλωσή του ο Γιάννης Γρηγορίου:

«Ονομάζομαι Γιάννης Γρηγορίου. Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ).

Κατά την διάρκεια των σπουδών μου αγωνίστηκα για τα υψηλά ιδεώδη της φιλελεύθερης παράταξης της ΔΑΠ ΝΔΦΚ , αγωνίστηκα και συνέβαλα με τον ενεργό μου ρόλο για ένα σύγχρονο, αποδοτικό Ελληνικό Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Η πρώτη μου επαφή με την έννοια του επιχειρείν στάθηκε αρκετή, ώστε να την αντιληφθώ και να κατανοήσω τα καίρια και βασικά ζητήματά της. Πλέον εργάζομαι στον οικονομικό τομέα και συγκεκριμένα στην Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Είμαι ενεργός πολίτης και θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι, να δημιουργώ και να καταφέρω μέσα από τις ιδέες μου την ανάδειξη όλων μας σε ένα καλύτερο αύριο.

Μέσα από την συλλογικότητα, την καινοτομία, την δημιουργία μπορούμε να είμαστε εμείς ο αρωγός των εξελίξεων. Είμαι κι εγώ ένας από σας τους νέους και τις νέες που πιστεύουν ,ότι η πολιτική δημιούργησε τα προβλήματα και πως η πολιτική είναι αυτή που θα τα διορθώσει.

Η οργάνωση της ΟΝΝΕΔ παίζει καταλυτικό ρόλο από την ίδρυσή της στο πολιτικό γίγνεσθαι.

Είμαστε η οργάνωση που στηρίζει κάθε νέο στο εσωτερικό και το εξωτερικό. Οι δράσεις της οργάνωσης χρειάζονται ανθρώπους με όραμα και όρεξη για αυτό και ζητώ την στήριξή σας στην ανάδειξη του προέδρου της Ν.Ε ΟΝΝΕΔ Ν. Λάρισας.

Θα είμαστε ο αρωγός των εξελίξεων, θα είμαστε εμείς που θα δείξουμε τον δρόμο σε κάθε νέο άνθρωπο, τον δρόμο της επιτυχίας. Το πεπρωμένο της ΟΝΝΕΔ είναι η πρωτοπορία και δεν υπάρχει χρόνος για στασιμότητα!».