Την υποψηφιότητά του για το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ανακοινώνει ο δικηγόρος Περίανδρος Γ. Καραμανές, ενώ εκφράζει την υποστήριξή του στην υποψηφιότητα του Αντώνη Γραβάνη για την προεδρία.
Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καραμανέ:
"Ασκώντας μάχιμη δικηγορία επί δέκα συναπτά έτη και βιώνοντας καθημερινά τα σοβαρά προβλήματα που έχει επιφέρει η δυσχερής οικονομική κατάσταση της χώρας και τα αντιδικηγορικά μέτρα των τελευταίων ετών στον κλάδο μας, αποφάσισα να συστρατευθώ με μια ομάδα νέων συναδέλφων, οι οποίοι στηρίζουν την υποψηφιότητα του Αντώνη Γραβάνη για την προεδρία του ΔΣΛ στις επικείμενες αρχαιρεσίες του Νοεμβρίου, ως την πλέον ικανή να ανταπεξέλθει με επιτυχία στις απαιτήσεις της δύσκολης παρούσας συγκυρίας.
Κινούμενος πέρα και πάνω από πολιτικές διαχωριστικές γραμμές, ο Αντώνης Γραβάνης αφενός εκφράζει απόλυτα τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς του μέσου δικηγόρου, αφετέρου διαθέτει την δέουσα εμπειρία, την γνώση και κυρίως τη θέληση, ώστε από κοινού με τους συναδέλφους εντός και εκτός Διοικητικού Συμβουλίου να παλέψει ενάντια σε όλα αυτά τα μέτρα, τις αποφάσεις και τις πρακτικές, που πλήττουν ανεπανόρθωτα την αξιοπρέπεια του κλάδου μας και εξαναγκάζουν μαζικά σε φυγή τους συναδέλφους μας. Έχοντας λοιπόν, τη διάθεση να συνεισφέρω κι εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στο εγχείρημα βελτίωσης και αναστροφής της σημερινής απελπιστικής κατάστασης, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες δικηγορικές εκλογές του ΔΣΛ και καλώ τους συναδέλφους να με εμπιστευτούν και να μου δώσουν τη δυνατότητα να τους εκπροσωπήσω ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου".