Υλικό – βίντεο για την Ημέρα της Γυναίκας αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, από την Περιφέρεια Θεσσαλίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Περιφέρειας Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των δράσεων του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» Περιφέρειας Θεσσαλίας και  σε συνεργασία με το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών Ν. Λάρισας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, τους «Teachers for Europe» και το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λάρισας «Artfools».

Το βίντεο, ενταγμένο στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας της Γυναίκας για τον Μάρτιο, αναβλήθηκε κι έτσι ανέβηκε στο Διαδίκτυο, στη σελίδα του Europe Direct – Περιφέρειας Θεσσαλίας / Λάρισας και του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών ν. Λάρισας, λόγω και των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η ομιλία έγινε από τη φιλόλογο και μέλος του ΔΣ του ΠΟΚΕΛ, Αναστασία Μπουμπουρέση και πρόκειται για μια αναδρομή για την πορεία της θέσης της Γυναίκας, σε Ελλάδα κι Ευρώπη, από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η Φωτεινή Κατσιάκου, εκπρόσωπος του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης – «Europe Direct» Περιφέρειας Θεσσαλίας και η Ευδοκία Ποιμενίδου, αντιπρόεδρος του ΠΟΚΕΛ.