Μια διαφορετική σχολή ξωτικών έκανε την εμφάνισή της στην Πλατεία Ταχυδρομείου την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο περίπτερο της Αντιδημαρχίας της Κοινωνικής Πολιτικής (η δράση στις 8/12/2016 ακυρώθηκε λόγω απεργίας). 

Τα παιδιά του Κέντρου δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ  Αμπελοκήπων, του Δήμου Λαρισαίων, αλλά και γενικότερα τα παιδιά της πόλης είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να τραγουδήσουν, να ζωγραφίσουν και να μπουν στο κλίμα των γιορτινών ημερών με τη βοήθεια των κ.κ.  Μπικιώτη, Νάκα, Φωλίνα και Νταουκά, που ανήκουν στο επιστημονικό προσωπικό των ΚΔΑΠ. Τα εκπαιδευόμενα ξωτικά είχαν την ευκαιρία να λύσουν όλες τις απορίες τους μέσα από πρωτότυπες ερωτήσεις που έκαναν στο μεγαλύτερο ξωτικό της παρέας, ενώ στο τέλος απόλαυσαν κεράσματα και λιχουδιές και επιδόθηκαν σε χορευτικές φιγούρες. Κλείνοντας αυτό το μικρό χριστουγεννιάτικο δρώμενο, οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι που παραβρέθηκαν έφυγαν με μια γλυκιά παιδική αίσθηση των Χριστουγέννων, μια αίσθηση βασισμένη στη φιλοσοφία της αγάπης και του σεβασμού όλων των ανθρώπων. 

Οι χριστουγεννιάτικες δράσεις των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων συνεχίζονται την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18.00 -20.00μ.μ. στο Μύλο του Παππά με το «Χριστουγεννιάτικο γύρο του κόσμου».

Υπενθυμίζεται ότι συνεχίζεται η περίοδος υποβολής των αιτήσεων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου Λαρισαίων έως την Τετάρτη 14/12.

Για πληροφορίες αναφορικά με τη λειτουργία και τις δράσεις των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στη ΔΗ.Κ.Ε.Λ., Γαριτσίου & Λευκίππου – Ροδοπούλειο, τηλ: 241663085, ώρες: 09:00π.μ.– 03:00μ.μ, e-mail: dikel09@yahoo.gr & Συμβουλευτικός Σταθμός Δ. Λαρισαίων, Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Ρούσβελτ & Οικονόμου Εξ Οικονόμων, τηλ: 2410680243, ώρες: 09:00π.μ.–04:00μ.μ, e-mail: symvouleutikosstathmos@larissa-dimos.gr, Νημά Βασιλική, Κυρίτση Βασιλική