Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κοιλάδα,  ενημερωτική εκδήλωση με θέμα  «Αξιοποίηση χρηματοδοτικών και αναπτυξιακών εργαλείων για την οργάνωση της Ελληνικής παραγωγής», που διοργάνωσε ο Δήμος Λαρισαίων σε συνεργασία με τη GAIA Eπιχειρείν, για τους παραγωγούς του Δήμου.
Στην  γεμάτη από κόσμο αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου της Κοιλάδας, έγινε ευρεία και αναλυτική ενημέρωση για το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν οι φορείς της Αυτοδιοίκησης στην ανασυγκρότηση του παραγωγικού τομέα.
Όπως τονιστηκε από τους αντιδημάρχους Θαν. Αδαμόπουλο και Παν. Νταή, η δημοτική αρχή του Δήμου Λαρισαίων έχει στραμμένα το ενδιαφέρον της και  ανθρώπους του πρωτογενούς τομέας με κεντρική στόχευση  την παραμονή τους στα χωριά και στη βελτίωση των συνθηκών της καθημερινότητά τους.
«Εχει τονιστεί πολλές φορές ότι Δήμος δεν είναι μόνο δρόμοι και λακκούβες, πάνω απ΄ όλα είναι οι άνθρωποι. Για αυτό απαιτείται η υλοποίηση δράσεων για την κοινωνική συνοχή. Στο πλαίσιο αυτό θεωρούμε ιδιαίτερα   σημαντική την ενημέρωση των παραγωγών του Δήμου μας για μια σειρά ζητημάτων που τους αφορούν», τόνισαν χαρακτηριστικά τα στελέχη της δημοτικής αρχής.
Σ΄ αυτό το πλαίσιο πραγματοποιήθηκε και η ενημερωτική εκδήλωση στη Κοιλάδα, ώστε οι παραγωγοί της περιοχής να ενημερωθούν υπεύθυνα για όλα τα χρηματοδοτικά και αναπτυξιακά εργαλεία που υπάρχουν για την οργάνωση της ελληνικής παραγωγής. 

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης ο εμπορικός διευθυντής της GAIA Επιχειρείν κ.  Πολύδωρος Ξενικάκης,  επεσήμανε την αναγκαιότητα δημιουργίας συνεργατικών σχημάτων αφού όπως τόνισε υπάρχουν σημαντικά οφέλη που προκύπτουν για τα μελή όπως π.χ. η μείωση κόστους παραγωγής, φορολογικές ελαφρύνσεις, μεγάλες ενισχύσεις στα προαναφερθέντα προγράμματα, ισχυρή διαπραγματευτική δυνατότητα στη προώθηση των προϊόντων κα
Τέλος επισημάνθηκε η συμβολή της GAIA Επιχειρείν στη παραγωγική ανασυγκρότηση των περιοχών όπου δραστηριοποιείται μέσω των ψηφιακών και συμβουλευτικών της υπηρεσιών και η δυνατότητα των παραγωγών να ενημερώνονται για όλα τα θέματα που τους αφορούν απο τα σταθερά σημεία εξυπηρέτησης της Gaia Eπιχειρείν υπό τον διακριτό τίτλο ΚΕΑ ( Κέντρα Εξυπηρέτησης Αγροτών).
Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοτικός σύμβουλος, εντεταλμένος για θέματα της Δημοτικής Ενότητας Κοιλάδας κ. Αθαν. Βλησσαρούλης,  ενώ  εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρόεδρος του παραρτήματος Θεσσαλίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου και περιφερειακός διευθυντής Gain Eπιχειρείν Λάρισας κ. Αιμίλιος Νταγιάννης και πλήθος κόσμου.