«Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος με το ήθος, το σθένος και την εν γένει παρουσία του σημάδεψε τον προεκλογικό αγώνα στη μάχη των ευρωεκλογών. Η εκλογή του στο ευρωκοινοβούλιο τιμά τη χώρα, και η τιμή αυτή αντικατοπτρίζεται και στη Νέα Δημοκρατία με την οποία εκλέχθηκε».
Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, προσφωνώντας τον ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο στη διευρυμένη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Λάρισας, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας.
Όπως επεσήμανε ο Θεσσαλός πολιτικός «ο Στέλιος σηματοδοτεί όλα αυτά που προκαλούν αποστροφή στον ΣΥΡΙΖΑ:Την Ελλάδα της αριστείας, της προσπάθειας, της δημιουργίας, την Ελλάδα που δεν κάμπτεται από τα εμπόδια, που αγωνίζεται που παλεύει με σθένος.
Είναι απέναντι στη λογική του ΣΥΡΙΖΑ, που δόγμα του έχει την ήσσονα προσπάθεια, την αριστεία που είναι ρετσινιά, την καριέρα που είναι χολέρα.
Αυτά πολέμησε ο Στέλιος και για αυτό δέχτηκε απηνείς επιθέσεις από Νεάντερταλ πολιτικούς, που χαρακτηρίζονται από έναν πολιτικό πρωτογονισμό, όπως το alter ego του κ. Τσίπρα, τον κ. Πολάκη.

Εκκωφαντικό μήνυμα...

Το αποτέλεσμα, όμως, των ευρωεκλογών είναι συντριπτικό, το μήνυμα είναι εκκωφαντικό και σηματοδοτεί ότι οι πολίτες θέλουν επιστροφή στην κανονικότητα.
Νομίζω ότι αυτό είναι το σημαντικό που προδιαγράφει το επόμενο βήμα που θα ολοκληρωθεί με τις εθνικές εκλογές σε λίγες εβδομάδες.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω την καθεμιά και τον καθένα για τον αγώνα που δώσαμε την πρώτη Κυριακή των περιφερειακών και των δημοτικών εκλογών, καθώς είχαμε νικηφόρα αποτελέσματα στην περιφέρεια Θεσσαλίας και στους δήμους Κιλελέρ και Τεμπών.
Νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε ανάλογα αποτελέσματα και στους υπόλοιπους πέντε Δήμους του Νομού, με πρώτο φυσικά το Δήμο της Λάρισας, γεγονός το οποίο σηματοδοτεί και πολιτικά μηνύματα».
Αναφερόμενος στις επερχόμενες εθνικές εκλογές, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος υπογράμμισε «ότι οι πολίτες με την ψήφο τους απέδειξαν ότι διακατέχονται από αρχές και αξίες τις οποίες μοιραζόμαστε και εμείς ως παράταξη. Στις εβδομάδες, λοιπόν, που μένουν μέχρι τις βουλευτικές εκλογές θα πρέπει να επιμείνουμε στο θετικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο μπροστάρης αυτού του αγώνα, στην πρώτη συνεδρίαση του συμβουλίου των τομεαρχών που έχω την τιμή να συμμετέχω, αμέσως μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών, τόνισε ότι δεν πρέπει να παρασυρθούμε σε κριτική για τα έργα και τις ημέρες του ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτά τα απέρριψε ο ελληνικός λαός. Οι πολίτες περιμένουν από εμάς τις προτάσεις μας, τις θέσεις μας, το όραμά μας, για την Ελλάδα του αύριο. Και το όραμα αυτό συμπυκνώνεται στο τρίπτυχο: λιγότεροι φόροι περισσότερες και καλύτερες δουλειές, ασφάλεια για όλους.
Αυτό το μήνυμα πρέπει να περάσουμε στον ελληνικό λαό».Και κατέληξε λέγοντας ότι«πριν από αυτό, όμως, το μεγάλο σταυροδρόμι είναι μεθαύριο την Κυριακή στις δημοτικές εκλογές, όπου όλος ο νόμος θα γίνει μπλε!».