«Όσο πλησιάζει η ώρα των εκλογών, στις οποίες η κυβέρνηση των δημαγωγών που ανέδειξαν σε επιστήμη την ‘‘κωλοτούμπα’’ θα υποστεί τα επίχειρα της πολιτικής της, τόσο περισσότερο φαίνεται ότι καταλαμβάνει ο πανικός και τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Τα κρυπτόμενα στελέχη του προκαλούν, κυριολεκτικώς, την θυμηδία με τις φαιδρές ανακοινώσεις τους των τελευταίων ημερών εναντίον μου, για να δικαιολογήσουν έτσι και την ύπαρξή τους.
Εκτός, κι αν, εμμέσως, στοχεύουν να στηλιτεύσουν την κραυγαλέα απουσία των κυβερνητικών βουλευτών από τα δρώμενα του νομού! Γιατί το ποιος είναι ‘‘παρών’’ με παρεμβάσεις ουσίας και ποιος όχι το γνωρίζουν πρωτίστως οι πολίτες, που με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους.
Λυπούμαι, ακόμη, διότι ενοχλούν σφόδρα οι αναφορές μου στην παράδοση, την Ορθοδοξία, την ιστορία, και σε όλα αυτά που συγκροτούν την εθνική μας συνείδηση. Οι εύκολοι αφορισμοί περί “ακροδεξιάς” επιβεβαιώνουν απλά τις ιδεοληψίες και τις εμμονές της “πρώτης φορά αριστερά”.
Όσον αφορά “τις μεταξωτές κορδέλες”, οι πολίτες βιώνουν στο πετσί τους την τραγική κυβερνητική ανεπάρκεια που έχει φτωχοποιήσει μεγάλα τμήματα της ελληνικής κοινωνίας. Μιας, όμως, και δεν τολμούν να πουν ότι όραμά τους είναι η Ελλάδα των συσσιτίων και των επιδομάτων, επιστρατεύουν το δόγμα της πρωθυπουργικής συντρόφου, κ. Μπαζιάνα, ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία!” Σύντομα, λοιπόν, θα απωλέσουν και την κυβέρνηση και την... εξουσία.
Τέλος, αφού ενδιαφέρονται για το γάλα της περιοχής, οφείλουν μια απάντηση γιατί επέβαλαν το... φρέσκο γάλα απροσδιορίστου διαρκείας, ως τα πλέον υπάκουα παιδιά και oi ποιοι καλοί μαθητές του Ο.Ο.Σ.Α… Τι έγιναν οι δεσμεύσεις Αποστόλου για “τροπολογία Χαρακόπουλου” και επάνοδο της διαρκείας ζωής του γάλακτος στις 5 από τις 7 ημέρες, που αυξήθηκε όταν παραιτήθηκα από υπουργός; Αντ’ αυτού τις 5 τις κάνατε αορίστου διαρκείας… Μην είστε τόσο “σκληροί” με τα μεγάλα συμφέροντα ‘‘σύντροφοι’’!».