Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Λάρισας διοργανώνει τελετή ονοματοδοσίας της Δανειστικής Βιβλιοθήκης του Σχολείου, σε: «Σχολική Βιβλιοθήκη Γιώτα Φώτου», την Τρίτη, 3 Μαρτίου 2020 και ώρα 19:00.

Η αγαπημένη συγγραφέας μικρών και μεγάλων, Γιώτα Φώτου, η οποία έφυγε από κοντά μας τον Αύγουστο του 2019, διετέλεσε κατά το παρελθόν, Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και Σχολική Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Η Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού  Σχολείου, κ. Ντούνα Ελένη και ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισαν να δώσουν προς τιμή της το όνομά της στη Βιβλιοθήκη του Σχολείου, η οποία εγκαινιάστηκε και άρχισε να λειτουργεί πριν ένα χρόνο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, με τη βοήθεια των δασκάλων τους, κ.κ. Μητράκα Απόστολου και Κεφαλά Θωμά, θα παρουσιάσουν φωτογραφίες, τραγούδια και αποσπάσματα από βιβλία της Γιώτας Φώτου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας» θα την τιμήσει για την προσφορά της στην εκπαίδευση και τα γράμματα.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας και του Πολιτιστικού Κέντρου Εκπαιδευτικών νομού Λάρισας.