Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις των εμπόρων που είδαν την κίνηση στην αγορά, τις τελευταίες ημέρες να κυμαίνεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Οι εμπορικοί δρόμοι και τα καταστήματα παρουσίασαν αυξημένη κίνηση, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους καταστηματάρχες που είδαν να μπαίνει χρήμα στα ταμεία τους.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Θεσσαλίας ο πρόεδρος του ΕΣΛ, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για την κίνηση που παρατηρήθηκε στην αγορά, σημειώνοντας, πως « η κίνηση είναι καλή και ωφελημένοι είμαστε όλοι, γιατί τα χρήμα που μπήκε στα ταμεία μας, θα μας δώσει τη δυνατότητα να πληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας και να διατηρήσουμε τα καταστήματα μας. Σε αυτό βοήθησε η ψυχολογία του καταναλωτή κι εμείς από την πλευρά μας με τη διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων που δίνουν άλλο χρώμα και τόνο στην αγορά».
Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε και στην εκδήλωση του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που θα γίνει στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης. Πρόκειται για εκδηλώσεις που ετοιμάζει ο ΕΣΛ σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και θα λάβουν χώρα από τις 11 το πρωί έως στις 4 το απόγευμα. « Έχουμε ετοιμάσει διάφορα πράγματα με σκοπό να αναβιώσουμε ένα έθιμο πολλών ετών σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της πόλης, στην οδό Ερμού. Στους πάγκους που θα στηθούν κατά μήκος του δρόμου θα μοιράζουμε γλυκίσματα και κρασί, θα υπάρχει ζωντανή μουσική, κλόουν, ξωτικά και πολλά άλλα που σκοπό έχουν να τονώσουν την κίνηση στην αγορά».
ert.gr