Μια εξαιρετική παρουσία είχε το χορευτικό του ΚΑΠΗ γυναικών Φαλάνης στο 3ο φεστιβάλ χορού Τρίτης Ηλικίας ,που πραγματοποιήθηκε στη πόλη της Πάτρας 10-11-12 Ιουνίου 2019 με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων.

Στο Φεστιβάλ συμμετείχαν χορευτικά των ΚΑΠΗ από όλη την Ελλάδα.

Το χορευτικό αποτελούμενο από 18 γυναίκες, εμφανίστηκε  στο Θεατράκι Μαρίνας Πάτρας και απέσπασε τα χειροκροτήματα του κοινού για την άψογη εμφάνιση του, χορεύοντας χορούς της Θεσσαλίας και Ηπείρου.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην Πάτρα είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τον Άγιο Ανδρέα, πολιούχο της πόλης, τις εγκαταστάσεις της Αχάϊα κλάους, ξεναγήθηκαν στο Αρχαιολογικό μουσείο Πάτρας και παρακολούθησαν στη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου"Χαρίλαος Τρικούπης ",προβολή βίντεο σχετικά με το όραμα, τη δημιουργία και την αποπεράτωσή της γέφυρας.

Επίσης παρευρέθηκαν σε γεύμα που παρέθεσε ο Δήμαρχος Πατρέων προς τιμή των φιλοξενούμενων αποστολών κατά τη διάρκεια του οποίου  έγιναν και οι απονομές, ανταλλαγές αναμνηστικών της κάθε αποστολής.

Τα μέλη του ΚAΠH Φαλάνης συνόδευσαν, οι κοινωνικοί λειτουργοί, Δοβλατανιώτη Βασιλική και Μπουχώρη Αντιγόνη,η νοσηλεύτρια Κακούσιου Κατερίνα. καθώς και η χοροδιδάσκαλος Κατερίνα Νυχτερίδα.