18:00 Προσέλευση

18:15 Χαιρετισμοί

18:40-19:00 «Τράπεζα Γενετικού Υλικού» Αθανάσιος Εξαδάκτυλος Αναπληρωτής Καθηγητής Γενετικής Υδρόβιων Ζωικών Οργανισμών Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

19:00-19:20 «Παραδοσιακά τρόφιμα και καινοτομίες» Περσεφόνη Γιαννούλη Επίκουρος Καθηγήτρια Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

19:20-19:40 «Αρωματικά και Φαρμακευτικά Φυτά της Θεσσαλίας-   Ορθολογική χρήση και οικονομική σημασία αυτών» Ελένη Βογιατζή-Καμβούκου Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του ΤΕΙ Θεσσαλίας

19:40-19:55 «Τοπική διατροφή» Ανάργυρος Μουλάς Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

19:55-20:10 «Αγροβιοποικιλότητα» Ηλίας Αναστασόπουλος Αναπλ. Καθηγητής ΤΕΙ Θεσσαλίας

20:10-20:25 «Το σιτάρι, η ιστορία του και η διατροφική του αξία» Αγγελική Μακρή Msc Διαιτολόγος

20:25-20:35 «Νότα ελπίδος στην κρίση-(μετρημένη επιχείρηση-κάθετη διαχείριση»  Μοναχή Θεοδέκτη Ηγουμένη Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ανατολής Κισσάβου

20:35-20:50 «Η φιλοσοφία και το φάσμα της περμακουλτούρας» Τίνα Λυμπέρη Περμακουλτουρίστρια

20:50-21:05 «Διατλαντική Εταιρική Σχέση Εμπορίου και Επενδύσεων TTIP» Βάσω Κανελλοπούλου Παραγωγός ντοκιμαντέρ - δημοσιογράφος

21:05-21:30 Ερωτήσεις-Παρεμβάσεις