Το πέμπτο πρωτότυπο ημερολόγιο του παρουσιάζει στους Λαρισαίους, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών μεθαύριο Παρασκευή 21 του μηνός στις 7 το απόγευμα στην ισόγεια αίθουσα του Μύλου του Παππά.
Φέτος ο σύλλογος συνεργάστηε με τους graphic storytellers της Feta Comics : Μελάς Καραγιάννης, Μάριος Μπόρας, Νίκος Γραμμενόπουλος, Βασίλης Πέτσης, Θάνος Μπαγγέας, Ηλίας Δοβρής, Χρυσόστομος Τσαπραΐλης , Μιχαήλ Βακαλούλης και Κατερίνα Βασδέκη , ενώ το artwork του ημερολογίου επιμελήθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά ο Salvador Σωτήρης Γεροκώστας.
Ο σύλλογος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Λαρισαίους να δώσουν το παρόν στην ξεχωριστή αυτή, για τα μέλη του, ημέρα, και προσφέρει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί Σας περιμένουμε όλους σας αυτή την πραγματικά ξεχωριστή για μας ημέρα υπό τους ήχους της καταπληκτικής μουσικής που θα παίξει για μας ο κ.Μιχάλης Μαντέλας και οι φίλοι του.
Το φετινό μήνυμά απλό και ξεκάθαρο: «Ζωντανός νιώθεις μόνο μέσα από τη σχέση, τη συνύπαρξη, την προσφορά, την αγάπη και μην ψάχνετε το νόημα της αγάπης γιατί η αγάπη δεν έχει νόημα. Η Αγάπη είναι το Νόημα!»