Το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και της Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Λάρισας Ο.ΚΑ.ΝΑ «θα ανοίξει τις πόρτες του» και φέτος τον Οκτώβριο για το κοινό της πόλης μας, μετά από τέσσερα χρόνια επιτυχούς λειτουργίας και την επίσημη αναγνώρισή του σε διεθνή καλή πρακτική πρωτογενούς Πρόληψης λαμβάνοντας από το Συμβούλιο της Ευρώπης το βραβείο Πρόληψης Pompidou 2018.

Στο Εργαστήρι Ζωής λειτουργούν τμήματα για παιδιά : Εικαστικά, Παραμύθι, Θεατρική Παιδεία, Χορός – για εφήβους : Εικαστικά, Φωτογραφία, Mixtape, Θεατρική Παιδεία, Χορός, Δημιουργική Γραφή – για ενήλικες : Θέατρο, Δημιουργική Γραφή, Ιστορία – Πολιτισμός, Φωτογραφία, Εθελοντισμός, Χορωδία.

Η συμμετοχή όλων των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων είναι δωρεάν και οι εγγραφές στα τμήματα του Εργαστηρίου Ζωής έχουν ήδη ξεκινήσει και γίνονται καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 8:00 το πρωί μέχρι τις 2:00 το μεσημέρι, στα γραφεία του Κέντρου Πρόληψης Λάρισας (Μανωλάκη 11, 2ος όροφος).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εγγραφές μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Λάρισας: 2410 555935.