Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψαν, το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου 2020 ο Σύλλογος Τρίτεκνων Νομού Λάρισας, με μεγάλη παρουσία μελών, εκπροσώπων φορέων και φίλων του συλλόγου, στην αίθουσα δεξιώσεων του «ΚΤΗΜΑ ΠΙΣΙΝΑ» στο 3ο χλμ. της περιφερειακής οδού Λάρισας – Τρικάλων μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευλογία του πρωτοπρεσβύτερο Στέφανο Γιάνναρο, μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός και ομιλία του προέδρου του συλλόγου κ. Δημήτρη Γκόβαρη ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία στις δράσεις του συλλόγου και επί των τελευταίων εξελίξεων σε θέματα που αφορούν την τρίτεκνη οικογένεια, ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά και στα πλαίσιο βράβευσης των μαθητών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2019, συνεχάρη για την επιτυχία τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές και τους ευχήθηκε ολόψυχα και εις ανώτερα και πάντα να αριστεύετε καθότι το 2020, είναι ένα έτος υψηλού συμβολισμού. Είναι το έτος της διπλής αριστείας:20-20».

Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, όπου κυριάρχησε το δημογραφικό και η τρίτεκνη οικογένεια.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωπος της Μητρόπολης, βουλευτές Λάρισας, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, καθώς εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού, της ΟΠΟΤΤΕ και των ΔΣ των συλλόγων Τριτέκνων Θεσσαλίας.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν μαθητές που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2019 παραλαμβάνοντας μια (1) πλακέτα ένα (1) δώρο.

Επίσης ο σύλλογος βράβευσε πρόσωπα που στέκονται στο πλευρό του συλλόγου και τον βοηθούν στην πραγματοποίηση του βαρυσήμαντου έργου του.  Την Νέμα Σοφία, Νιάκα Ελένη και Γίτσα Ευαγγελία.

Ακολούθησε χορός και γλέντι με ζωντανή ορχήστρα, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο ενώ οι καλεσμένοι δεν παρέλειψαν να χορέψουν.