Στο ζεστό περιβάλλον των “Μουσικών Διαδρομών” (Κενταύρων 4), η “Λαρισαίων Κοινόν” έκοψε την βασιλόπιτα της.

Οπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου "στην κατάμεστη από μέλη και φίλους αίθουσα, είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε και να κάνουμε έναν απολογισμό αυτού του μικρού θαύματος που σηματοδοτεί η ίδια η ύπαρξη αυτής της παράταξης.

Ενός θαύματος που δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς όλους αυτούς που στάθηκαν δίπλα μας, είτε από την πρώτη στιγμή, είτε στη συνέχεια, βλέποντας τη συνέπεια και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζουμε τα προβλήματα της πόλης, είτε αυτά έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα, είτε με μεγάλα φλέγοντα ζητήματα όπως το λαθρομεταναστευτικό, το ΣΒΑΚ, κ.α.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Λαρισαίων Κοινόν” Κωνσταντίνος Βαϊούλης, στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους, αλλά και όλους όσους στήριξαν και στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

Τα άλλα δύο μέλη της Διοικούσας Επιτροπής, Αλέξανδρος Νάρης και Δημήτρης Τσιάρας αναφέρθηκαν στις μελλοντικές δράσεις της Παράταξης.

Η βραδιά κύλησε με τη συνοδεία της μελωδικής φωνής της Δέσποινας Κώνστα και της ορχήστρας της, με τον Πασχάλη Μουλά, υπεύθυνο νεολαίας της παράταξης, να εντυπωσιάζει με τις ικανότητές του στο τραγούδι.

Από την βραδιά δεν θα μπορούσε να λείψει το γνήσιο δημοτικό τραγούδι από την ορχήστρα του Θανάση Καλούση.

Το φλουρί και το δώρο που το συνόδευε (μια ετήσια πλήρης υγειονομική κάλυψη για όλη την οικογένεια με το καινοτόμο πρόγραμμα υγείας, ευγενική χορηγία από τον όμιλο “ΑΝΙMUS”, κέρδισε ο Παναγιώτης Βακίδης."