Αρκετές ήταν οι φορές κατά τις οποίες ο Θανάσης Παιδής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη Διοίκηση του ΕΑΚΛ , τον Γιάννη Κουρδή  και τα υπόλοιπα μέλη του συμβουλίου , κατά την πρόσφατη επίσκεψη του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη στη Λάρισα.

Άλλωστε, ο Θανάσης Παιδής ξέρει εκ των έσω τα πράγματα καθώς είναι άνθρωπος του αθλητισμού, μέλος σε ομοσπονδίες και συλλόγους, με μεγάληεμπειρία σε αθλητικές διοργανώσεις, και  βρίσκεται  καθημερινά σε επαφή με αθλητές  και με ανθρώπους των αθλητικών σωματείων.

Γι’ αυτό και είναι αρκετά αντικειμενική  η γνώμη που εξέφρασε ο Θανάσης Παιδής στον Λευτέρη Αυγενάκη για τα μέλη Διοίκησης του ΕΑΚΛ, καθώς επισήμανε πως «δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους - κάθε ημέρα και με εξαιρετική διάθεση - έχοντας θέσει ως στόχο την θετική πορεία τουαθλητισμού και τη βελτίωση των αθλητικών χώρων σε συνεργασία με όλους τους φορείς, κάνοντας παρεμβάσεις και έργα που έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και καιρό».

«Άλλωστε ο Κώστας Αγοραστός έχει κατορθώσει από την την πρώτη στιγμή να δώσει στη Θεσσαλία την ταυτότητα της αθλητικήςπεριφέρειας και πλέον όλοι ακολουθούν αυτόν τον δρόμο για τοκαλό των πολιτών και ιδιαίτερα των νέων της περιοχής μας».