Μία ακόμη μεγάλη επιτυχία, που έρχεται να προστεθεί σε σειρά διακρίσεων σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο, κατέκτησε η συντοπίτισσα τενίστρια Μιχαέλα Λάκη, καθώς πλέον είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία τζούνιορ (16 ετών).

Ο Θανάσης Παιδής παρακολουθεί από κοντά την πορεία της Μιχαέλας, η οποία αναδεικνύεται στο μεγαλύτερο ταλέντο της γενιάς της σε εθνικό επίπεδο, ενώ μετά τις πρόσφατες νίκες της που την οδήγησαν στην κορυφή δήλωσε τα εξής:

«Η Μιχαέλα Λάκη αποτελεί αδιαμφισβήτητο ταλέντο του ελληνικού τένις και πλέον αναδεικνύεται στη μεγάλη ελπίδα του αθλήματος. Η νεαρή συντοπίτισσα αποδεικνύει σε κάθε αγώνα της πως διαθέτει όλες τις προϋποθέσεις για να έχει λαμπρό μέλλον.

Πλέον είναι Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία των 16 ετών κατακτώντας ένα ακόμη σκαλί στην συνεχώς ανοδική πορεία που θα την οδηγήσει σε νέες, μεγαλύτερες, ελληνικές και διεθνείς διακρίσεις.

Είμαστε υπερήφανοι για την Μιχαέλα όπως και για όλα τα παιδιά του τόπου μας που κάνουν επιτυχίες…

Σ’ αυτό το σημείο θα ήθελα να επισημάνω πως είχα την χαρά και την τιμή να βραβεύσω τη Μιχαέλα μετά από διακρίσεις της σε αγώνες  και με αυτό τον τρόπο μου δόθηκε η ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά το υψηλό αθλητικό φρόνημα και τον εξαιρετικό χαρακτήρα που διαθέτει.

Παράλληλα, συγχαρητήρια αξίζουν στον προπονητή της Φοίβο Μιχαλόπουλο, καθώς η άψογη δουλειά που από κοινού κάνουν αποδίδει συνεχώς νέους καρπούς, δοξάζοντας την περιοχή μας, όπως και τα ελληνικά χρώματα.

Τα εύσημα ανήκουν, επίσης, στην οικογένεια της Μιχαέλας Λάκη – που έλκει την καταγωγή της από τον Τύρναβο – καθώς αποτελεί το απαραίτητο στήριγμα στην οικοδόμηση της προσωπικότητας και της μεγάλης αθλητικής πορείας που ήδη εξελίσσεται.

Δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά στη Μιχαέλα Λάκη, ώστε να κατακτήσει και τις νέες κορυφές του τένις σε Ελλάδα και Εξωτερικό, δίνοντάς μας μεγάλες χαρές μέσα από τις δικές της νίκες» επισημαίνει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.