Τις  - 8 - ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ παραστάσεις του Β’ Κύκλου, δίνει από (αύριο) σήμερα ΠΕΜΠΤΗ: 5 ΜΑΪΟΥ - 2016, το «ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ»- Λάρισας, επί της Τ.Βελησσαρίου &Πηνειού 9,με το υπέροχο έργο της Κατερίνας Χατζημαρκάκη: 

                                       «ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟΝ…ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ» 

σε σκηνοθεσία-σκηνικά και επιμέλεια μουσικής του Χάρη Κυριακίδη. 

Ο Β΄κύκλος των παραστάσεων θα ολοκληρωθεί, μέχρι και την Κυριακή 15 Μαϊου. Απομένουν λοιπόν ακόμη 2 εβδομάδες παραστάσεων (ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ στις 9.00 & ΚΥΡΙΑΚΗ στις 8) για όσους δεν πρόλαβαν να παρακολουθήσουν αυτή την υπέροχη παράσταση που ομολογουμένως κάνει πρωτοφανή έκπληξη στο θεατρόφιλο κοινό, να την απολαύσουν. Γίνεται γνωστό στο κοινό πως η Αίθουσα του «Θεάτρου Τεχνών» κλιματίζεται πλήρως.

Λίγα λόγια για το έργο: 

…Πρόκειται μια πολύ παράξενη και «Μυστηριώδη» ιστορία, πάνω σ΄έναν «σουρεάλ» καμβά, όπου οι ήρωές του κινούνται εναλλάξ στη σφαίρα των δύο κόσμων, δηλαδή του γήϊνου - πραγματικού και του ουράνιου – φανταστικού με πολύ γρήγορους ρυθμούς μπόλικο χιούμορ και αρκετό αστυνομικό σασπένς…‘Όλοι οι ήρωές του, ο Περικλής η Λουκία, η Ανδρομάχη, ο Ανδρέας, η Φανή και ο Οδυσσέας, κρύβουν ο καθένας τους κάποιο μυστήριο και κάποιο ένοχο μυστικό που με το χρόνο αποκαλύπτεται και τελικά όλοι τους «απογυμνώνονται και όλα σιγά - σιγά, έρχονται από το σκοτάδι, στο «Φώς»...!!!

Παραστάσεις: ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ: ώρα: 9 μ.μ

                           ΚΥΡΙΑΚΗ: ώρα: 8.00 μ.μ.

Κείμενο: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ

Σκηνοθεσία-Σκηνικά-Επιμέλεια μουσικής: ΧΑΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

Φωτισμοί-ήχος: ΔΩΡΑ ΠΑΠΑΔΟΥΛΗ

Κατασκευή-επιμέλεια σκηνικού: ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ.

Αφίσσα: ΑΘΗΝΑ ΜΕΣΗΜΕΡΗ

Παίζουν οι Ηθοποιόί:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΩΤΙΟΥ

ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΙΚΟΥΛΗΣ

ΕΥΑ ΤΡΙΑΝΑΤΑΦΥΛΛΟΥ

ΒΑΝΝΑ ΚΑΤΑΡΑΧΙΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΑΛΤΑΣ

Και η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗ 

Είσοδος: 8€ & 5€ (Φοιτητικό – Παιδικό –Μαθητικό –Ανέργων.)