Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Επιτροπή Ελέγχου Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης τα «πόθεν έσχες» χρήσης 2015, των πολιτικών προσώπων, δημάρχων και περιφερειαρχών.
Σύμφωνα με την Επιτροπή Ελέγχου, υποβλήθηκαν ηλεκτρονικά συνολικά 925 δηλώσεις. Εννέα υπόχρεοι δεν κατέθεσαν, ως όφειλαν, δήλωση περιουσιακής κατάστασης. Στους «αμελείς» συγκαταλέγονται, ένας πρώην υπουργός, πρώην βουλευτές της ΝΔ και της Χρυσής Αυγής αλλά και στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Ειδικότερα, δεν υπέβαλλαν ως όφειλαν δήλωση οι πρώην γαλάζιοι βουλευτές Ανδρέας Ψυχάρης , Μαρία Σταυρινούδη και Ελένη Μακρή, ο πρώην υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης της τρικομματικής κυβέρνησης και προτεινόμενος από την ΔΗΜΑΡ Αντώνης Μανιτάκης,  οι πρώην βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γαλέος, Αρτέμης Μανθαιόπουλος και Στάθης Μπούκουρας, καθώς και ο δήμαρχος Φολεγάνδρου Ελευθέριος Βένιος και ο πρώην δήμαρχος Μετσόβου Κωνσταντίνος Τζαφέας.
Όπως έγινε γνωστό όσοι δεν υπέβαλαν  την  απαιτούμενη δήλωση,  η Επιτροπή Πόθεν Έσχες της Βουλής θα διαβιβάσει το σχετικό φάκελο στον Εισαγγελέα για τη διάπραξη του  αδικήματος της μη υποβολής Δ.Π.Κ. κατ' άρθρα 6 και 10 του Ν. 3213/2003.
Οι δηλώσεις για τα «πόθεν έσχες» αναρτήθηκαν στον διαδικτυακό τόπο της Βουλής και θα παραμείνουν αναρτημένες για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, αλλά και για τρία ακόμα χρόνια από τη λήξη της.
Στους παρακάτω πίνακες φαίνονται οι δηλώσεις των βουλευτών του νομού Λάρισας:
ΑΝΝΑ ΒΑΓΕΝΑ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

ΜΑΞΙΜΟΣ ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΑΡΓΙΩΤΑΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΑΝΤΩΝΗΣ