Μπορεί ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης, να χειρίζεται προσωπικά τα ψηφοδέλτια σε ολόκληρη την επικράτεια, θέλοντας από τώρα να «κόψει τον βήχα» σε πολλούς που διαδίδουν ότι έχουν «κλειδώσει» στις «γαλάζιες» λίστες, αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως δεν είναι έτοιμες οι λίστες με τους επίδοξους υποψηφίους.
Στην περίπτωση της Λάρισας, όπου αναμένεται να δοθεί σκληρή μάχη, αφού στην Πειραιώς «βλέπουν» και τρίτη έδρα, ο σχετικός κατάλογος είναι σχεδόν έτοιμος. Σίγουροι υποψήφιοι είναι οι τρεις βουλευτές του νομού, Μάξιμος Χαρακόπουλος , Χρήστος Κέλλας και Γιώργος Κατσιαντώνης (πρώην βουλευτής της Ενωσης Κεντρώων).
Ο πρώην δήμαρχος Κώστας Τζανακούλης και η Ελασσονίτισσα Στέλλα Μπίζιου, που είχε πάει αρκετά καλά στις προηγούμενες εκλογές, είναι άλλα δύο ονόματα που οι περισσότεροι θεωρούν σίγουρα στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Γιώργος Καραβάνας (εκ Δράσης ορμώμενος) και Αθηνά Σιαφαρίκα είναι τα στελέχη του Μητρώου που, λογικά, θα δουν το όνομά τους στη βουλευτική λίστα.
Ο καθηγητής Γιώργος Αδαμούλης, ο ορθοπεδικός καθηγητής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας Θεόφιλος Καραχάλιος, το μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. Λένα Αξιόγλου, η πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος της UNESCO, Θεοδώρα Κάλλα και ο περιφερειακός σύμβουλος Θανάσης Παιδής είναι τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται. Φυσικά, υπάρχουν και εκείνα που θα χειριστεί προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


kalpi19.gr