Σύσκεψη για το δρόμο Λάρισα- Φάρσαλα συγκαλεί ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, μετά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε πρόσφατα στην Αθήνα, τόσο με τον αρμόδιο Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και τον Γ.Γ. του Υπουργείου Γ. Καραγιάννη όσο και με τον διευθυντή του Τμήματος Μελετών και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου που έχουν την ευθύνη των μελετών για τα μεγάλα οδικά έργα στη Θεσσαλία.

Στη σύσκεψη που έχει προγραμματιστεί για  τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου και ώρα 6 μ.μ. στο κτίριο της Περιφέρειας στη Λάρισα, έχουν προσκληθεί όλοι οι  βουλευτές του  νομού Λάρισας, ο δήμαρχος Κιλελέρ και πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας  Θ. Νασιακόπουλος και ο δήμαρχος Φαρσάλων Μ. Εσκίογλου, για ενημέρωση και περαιτέρω ενέργειες.

Οι μελέτες που εκπονεί το Υπουργείο Υποδομών  και  Μεταφορών στη Θεσσαλία δεν έχουν ολοκληρωθεί εδώ και πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα μεγάλα οδικά έργα για το οποία την ευθύνη έχει το Υπουργείο να παραμένουν στάσιμα. Μεταξύ αυτών ο  δρόμος Λάρισα- Φάρσαλα για τον οποίο το Υπουργείο Μεταφορών έχει την ευθύνη και εκπονεί μελέτη που δεν έχει ολοκληρωθεί  εδώ και περισσότερα από  δέκα χρόνια. 

Και  νέες συσκέψεις

 Θα ακολουθήσουν  ανάλογες συσκέψεις και για τα υπόλοιπα, στάσιμα έργα του Υπουργείου στη Θεσσαλία και συγκεκριμένα για: 

-το δρόμο Λάρισας-Κοζάνης, όπου με ευθύνη του Υπουργείου καμία από τις 4 μελέτες δεν έχει ολοκληρωθεί τα τελευταία δέκα χρόνια

-το  οδικό τμήμα της εισόδου στην πόλη του Βόλου από τον κόμβο της Λαρίσης μέχρι τη δυτική είσοδο -κόμβος «Μπουρμπουλήθρας»  και 

-τον περιφερειακό του Βόλου ο οποίος δεν ολοκληρώνεται -αφού η μελέτη δεν έχει ακόμη παραδοθεί- αλλά ούτε και συντηρείται.