Την Παρασκευή, 4 Φεβρουαρίου, περιόδευσε σε Λάρισα και Φάρσαλα ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τομεάρχης Αγροτικού  του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Στ. Αραχωβίτης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νομό Λάρισας.

Επισκέφθηκε, με τους Βουλευτές Άννα Βαγενά και Βασίλη Κόκκαλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Λάρισας τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου, ένα συνεταιρισμό πρότυπο, όπως ανέφερε. Στη συνέχεια  εγκαινίασε παρουσία βουλευτών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τα  γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τυρνάβου. 

Στα Φάρσαλα επισκέφθηκε τον Δήμαρχο κ.Εκσίογλου, την «Φαρσάλων Γη» και εγκαινίασε τα γραφεία της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Φαρσάλων, παρουσία των Βουλευτών και στελεχών.

Σε δηλώσεις του μεταξύ άλλων ανέφερε:

Ανεπαρκή, αποσπασματικά και προσωρινά τα #μέτρα-κοροϊδία που ανακοίνωσε ο Υπουργός Αγροτ. Ανάπτυξης.

Ο Υπουργός ΑΑ&Τ, με τις σημερινά μέτρα που ανακοίνωσε, "ξαναζεσταίνει" τα γνωστά, παραπέμποντας σε #ΚΥΑ όσα έχουν μείνει εξαγγελίες. 

Στο #ρεύμα μειώνει για το τρέχον δίμηνο την επιδότηση (από 80% σε 50%), επί της ουσίας δε λαμβάνεται κανένα μόνιμο μέτρο. Δίνει μια ελάχιστη, μόλις τρίμηνη, #επιδότηση στους #κτηνοτρόφους και “πετάει” στους Κρητικούς μεταφορικό ισοδύναμο για τις #ζωοτροφές. 

Δεν επεκτείνει την επιστροφή φόρου στο αγροτικό πετρέλαιο σε όλους τους αγρότες. 

Δηλαδή το απόλυτο #τίποτα!