Κάλεσμα απευθύνει το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ και Συγχωνευθέντων Ασφαλιστικών Ταμείων Ν. Λάρισας, προς όλους τους Συνταξιούχους να πάρουν μαζικά μέρος στο Συλλαλητήριο Δευτέρα 8 Νοέμβρη και ώρα 6,30 μ,μ στην Κεντρική πλατεία Λάρισας, που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Λάρισας μαζί με τα Συνδικάτα της Λάρισας.

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, "μετά την απόφαση που πήραμε στην πλατιά σύσκεψη που έγινε στις 19 Οκτώβρη για συντονισμό της κοινής δράσης και αγώνα ενάντια σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους αλλά και τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας, οι αρνητικές επιπτώσεις από τις αντεργατικές - αντιλαϊκές πολιτικές που εφαρμόζονται από όλες τις κυβερνήσεις τα τελευταία χρόνια και έχουν να κάνουν με το τσάκισμα των μισθών, των συντάξεων και τη μείωση των εισοδημάτων μας, την ακρίβεια, την υποβάθμιση των δημόσιων δομών Υγείας, Παιδείας  και την ιδιωτικοποίησή τους, την ανατροπή των εργασιακών σχέσεων κ.λπ.

Δεν πάει άλλο!

Η μακροχρόνια πείρα του εργατικού κινήματος παγκόσμια αλλά και στην πατρίδας μας, μας διδάσκει ότι το δίκαιο δεν χαρίζεται, κατακτιέται μόνο μέσα από τον αγώνα. Για όλα αυτά θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με συνέπεια, σταθερά μέχρι την ανατροπή όλου του αντεργατικού, αντιασφαλιστικού, αυταρχικού, νομοθετικού πλαισίου.

Το δίκαιο είναι με το μέρος μας και με την οικοδόμηση ενός γερού, μαζικού, αγωνιστικού, συνταξιουχικού κινήματος, δίπλα στο εργατικό-λαϊκό θα νικήσουμε.

Καλούμε όλους τους συνταξιούχους, με όλα τα μέτρα προστασίας, να πάρουν μαζικά μέρος στο συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία Λάρισας Δευτέρα 8 Νοέμβρη και ώρα 6 30 μ.μ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΟΥΜΑΝΤΖΕΛΗΣ Αθανάσιος ΒΑΓΕΝΑΣ Μιχάλης