Κανονικά συνεχίζεται η υλοποίηση  έργων του Δήμου Λαρισαίων που είναι εδώ και καιρό σε εξέλιξη, παρά την πρωτοφανή υγειονομική κρίση του κορωνοιού και τα σοβαρά προβλήματα που προκαλεί.

Ετσι αυτές τις ημέρες  συνεχίζονται τα έργα διαμόρφωσης του περιβάλλοντος χώρου του Νέου Κολυμβητηρίου στην Νέα Πολιτεία, αλλά και η ασφαλτόστρωση δρόμων περιμετρικά των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Σήμερα και τις επόμενες ημέρες θα ασφαλτοστρωθεί και ο χώρος στάθμευσης που μπορεί  να εξυπηρετήσει 123 οχήματα Ι.Χ., 2 θέσεις στάθμευσης λεωφορείων και θέσεις για ΑΜΕΑ.

Σημειώνεται πως στο έργο περιλαμβάνει την κατασκευή τριών ανοικτών αθλητικών χώρων δυο γήπεδα τένις και ένα γήπεδο beach Volley.

Επίσης, σε  συνέχεια του κτιρίου του κολυμβητηρίου διαμορφώνεται πλακοστρωμένος χώρος με δένδρα και καθιστικά, ενώ στην νότια πλευρά της εξωτερικής πισίνας και σε άμεση σχέση με το κυλικείο στο ισόγειο του κτιρίου του κολυμβητηρίου, διαμορφώνεται σε μικρή υπερύψωση, ένας πλακοστρωμένος υπαίθριος χώρος τραπεζοκαθισμάτων ο οποίος θα εξυπηρετεί τους αθλούμενους και τους επισκέπτες του αθλητικού κέντρου.

Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ένα μήνα, ενώ ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1,1 εκατ. ευρώ.