Σε εξέλιξη βρίσκεται η ανακατασκευή της οδού Σεφέρη στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, στο πλαίσιο της μεγάλης παρέμβασης του Δήμου Λαρισαίων στην συνοικια του Αγίου Κωνσταντίνου.

Η συνέχιση των εργασιών οδηγεί και στην παράταση της ισχύος των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων όλο το 24ωρο, στην οδό Σεφέρη (Νικηταρά έως 23ης Οκτωβρίου) έως την πλήρη ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών.

Επίσης παρατείνεται έως την πλήρη ολοκλήρωση των κατασκευαστικών εργασιών και η μεταφορά της Λαϊκής Αγοράς που γινόταν κάθε Δευτέρα στην οδό Σεφέρη,  στην οδό Αιόλου (στο τμήμα από την οδό Αγιάς έως την οδό Γούναρη).

Στο τμήμα της Νικηταρά  έως Ριζοπούλου – Μιχαήλ Αγγέλου,  έχει ολοκληρωθεί η πλήρης ανακατασκευή των πεζοδρομίων (πλακοστρώσεις, νέο δίκτυο οδοφωτισμού και νέο δίκτυο άρδευσης) και απομένει η ανακατασκευή του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Στο τμήμα της Νικηταρά, Ριζοπούλου εως 23ης Οκτωβρίου  ολοκληρώνεται αυτές τις ημέρες η ανακατασκευή των πεζοδρομίων (πλακοστρώσεις σε ποσοστό 90%, νέο δίκτυο οδοφωτισμού και νέο δίκτυο άρδευσης) και απομένει η ανακατασκευή του ασφαλτικού οδοστρώματος.

Τη στιγμή αυτή εκτελούνται εργασίες της ΔΕΥΑΛ για την κατασκευή σχαρών ομβρίων υδάτων.

Μετά την ολοκλήρωση τους θα ακολουθήσει η πλήρης ασφαλτόστρωση της οδού Σεφέρη (Νικηταρά έως 23ης Οκτωβρίου).