Την Πέμπτη 10/11/2016 στο Δημοτικό Ωδείο και ώρα  21:30 ο Μανώλης Λιδάκης θα παρουσιάσει στο κοινό της Λάρισας, ένα πρόγραμμα  με τίτλο - ΡΕΣΙΤΑΛ – που θα περιέχει τραγούδια όλων των μεγάλων συνθετών, που είχε την ευτυχία να τραγουδήσει, αλλά και τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, σε ένα πρόγραμμα έκπληξη. 

Η Συναυλία θα γίνει με την  στήριξη της Αντ /ρχίας  πολιτισμού - επιστημών και του Δημοτικού Ωδείου. 

Οι πρώτες νότες ενός  πιάνου και οι μελωδίες του, είναι αυτές που συνήθως ξεκινούν  το μακρύ ταξίδι ενός νέου τραγουδιού. 

Το ξάφνιασμα, η αγωνία, η ικανοποίηση και η καλλιτεχνική απογείωση, όταν στο πρώτο άκουσμα διαφαίνεται η σπουδαιότητα του τραγουδιού, είναι τα πρώτα συναισθήματα του τραγουδιστή . 

Αυτή την αίσθηση της δημιουργίας, το σκίρτημα της καρδιάς  που ένοιωσε ο Μανώλης Λιδάκης  όταν ερμήνευε τραγούδια σπουδαίων  συνθετών, θέλει να μεταδώσει στο κοινό του . 

Αυτή την ανατριχίλα του πρώτου ακούσματος, χωρίς εφέ και τεχνικά τερτίπια, θέλει να ζήσει  στις συναυλίες που ετοιμάζει αυτό  τον χειμώνα, με τίτλο  - ΡΕΣΙΤΑΛ -   σε όλη την Ελλάδα & Κύπρο. 

Ο Μανώλης Λιδάκης είναι από τους λίγους Τραγουδιστές, που μπορεί να συνδέσει  την μελωδία του τραγουδιού, με το συναίσθημα της ψυχής, σε ένα πρόγραμμα μουσικής πανδαισίας! 

ΠΕΜΠΤΗ 10/11/2016 – ΩΡΑ 21:30

TIMH EIΣΙΤΗΡΙΩΝ / ΑΝΕΡΓΩΝ –ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ 10 € / ΚΑΝΟΝΙΚΌ – 12 €

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: A) ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ - ΤΗΛ. 2410 259936

                        Β) ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΛΤΣΑΣ   - 2410 255672

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ  TRT 

Για συνέντευξη – Πληροφορίες : Θάνος Κανούσης 6977 447732