Συνάντηση είχε την Παρασκευή  23 Σεπτεμβρίου 2016 ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χ. Καπετάνο και κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης, με Διευθυντές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η συνάντηση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα σχετικά με τα θέματα της παιδείας, με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης του Νομού Λάρισας.

Ο κ. Καπετάνος και το κλιμάκιο της ΝΟΔΕ αρχικά συναντήθηκε με τον Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Ιωάννη Καψάλη, και εν συνεχεία με τον Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σωτήρη Βούλγαρη. 

Η αντιπροσωπεία της ΝΟΔΕ Λάρισας συζήτησε με τους Διευθυντές για τα κενά στο νομό και τις ελλείψεις σε βιβλία, ενώ εξέφρασε την αντίθεση της στον τρόπο λειτουργιάς του ολοήμερου σχολείου που υλοποιεί ήδη η κυβέρνηση, καθώς και την αντίθεση της στην υποβάθμιση του Γυμνασίου, με την χωρίς προγραμματισμό επέμβαση του Υπουργού Παιδείας στα μαθήματα των Αρχαίων και των Θρησκευτικών. 

Στις συναντήσεις συμμετείχαν επίσης ο Πρόεδρος της Δημτο Λάρισας Ηρακλής Γερογιώκας και η Τομεάρχης Παιδείας της ΝΟΔΕ Βάσω Ζιάκα.