Συνάντηση με τον Δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη είχε η βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κα Στέλλα Μπίζιου. Η συνάντηση διεξήχθη σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο κύκλου επαφών της κας Μπίζιου, με δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Καλογιάννης, αφού ευχαρίστησε την κα Μπίζιου για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον της για τα ζητήματα του Δήμου,  την ενημέρωσε  για τον βασικό σχεδιασμό της δημοτικής αρχής για μια σειρά ζητήματα που αφορούν το Δήμο Λαρισαίων.

Ιδιαίτερα συζήτηση έγινε για τις προτάσεις του Δήμου Λαρισαίων που έχουν κατατεθεί ή πρόκειται να κατατεθούν σε χρηματοδοτικά προγράμματα όπως το «Αντώνης Τρίτσης». Επίσης αντηλλάγησαν απόψεις για το νέο εκλογικό νόμο που προωθεί προς ψήφιση το Υπουργείο Εσωτερικών.  

Από την πλευρά της η κα Μπίζιου αφού δήλωσε πως θεωρεί καθήκον της να βρίσκεται δίπλα στην εκάστοτε δημοτική αρχή προωθώντας τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες στην κεντρική εξουσία, ευχαρίστησε τον δήμαρχο Λαρισαίων για τη συνεργασία.