Από το Επιμελητήριο  Λάρισας ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 5-4-2019 η Διοίκηση του Επιμελητηρίου πραγματοποίησε συνάντηση με τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Παναγιώτη Γούλα.
 Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, στην οποία συμμετείχαν από την πλευρά του Επιμελητηρίου ο Πρόεδρος Σωτήρης Γιαννακόπουλος, η Γ. Γραμματέας κ. Καλλιόπη Τζήκα, η Πρόεδρος του τμήματος υπηρεσιών κα Ακριβούλη Ζωή, ο Διοικητικός Σύμβουλος κ. Χρήστος Γιακουβής, τονίστηκε από τον Πρόεδρο κ. Γιαννακόπουλο η σημασία της αγαστής συνεργασίας του Επιμελητηρίου με τον Δήμο Λαρισαίων  και Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και η σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την πραγματική οικονομία.
Η συνέργεια μεταξύ των αρχών της πόλης και του Επιμελητηρίου Λάρισας θα προάγει την τοπική επιχειρηματικότητα και θα προβάλει καλύτερα το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας, προσελκύοντας κόσμο στον Νομό μας.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου υπογράμμισε το γεγονός ότι πρέπει να επενδύσουμε στο όνομα ΛΑΡΙΣΑ, να την κάνουμε brand και αυτό θα επιτευχθεί μέσα από το clustering του επιχειρηματικού μας Φορέα και των τοπικών αρχών. Η πολιτική βούληση της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Λάρισας είναι όλοι οι δημοτικοί συνδυασμοί να έχουν στο πρόγραμμά τους ως βάση και τη συνέργεια με το Επιμελητήριο Λάρισας, με σκοπό την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας.