Κάθε Τρίτη (8.45 - 10.00 το βράδυ), στο υπόγειο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου, μετά την Παράκληση του Αγίου Λουκά του ιατρού, πραγματοποιούνται Συναντήσεις Νέων (φοιτητών, εργαζομένων και νέων ζευγαριών). Για 3η χρονιά γίνεται ανάλυση και ερμηνεία του Συμβόλου της Πίστεως από τον π.Ραφαήλ. Φέτος το θέμα είναι : "Πιστεύω...και εις το Πνεύμα το άγιον..." .  Προηγείται η ακολουθία του Μικρού Αποδείπνου.
Άλλες δραστηριότητες που μπορούν να συμμετάσχουν οι Νέοι:
1.Θεατρική Ομάδα. Έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για να ανεβάσουμε καινούργιο έργο. (Για τη συμμετοχή σας επικοινωνείστε με τον π. Ραφαήλ ή τον κ.Γιάννη Τσιάτσιο στο τηλ. 6973281063)
2. Χορευτικό.(Κάθε Τετάρτη 2 τμήματα: 8.30μ.μ. για αρχάριους και 9.30μ.μ. για προχωρημένους)
3. Ορχήστρα.(Όποιος παίζει κάποιο μουσικό όργανο, να επικοινωνήσει με τον π. Ραφαήλ ή τον Στέλλιο Βαλδούμα στο τηλ. 6982953663)
4. Διακονία ασθενών.(Επισκέψεις κάθε εβδομάδα σε ασθενείς,σε νοσηλευτικά ιδρύματα)
5. Ιστοσελίδα <www.inaa.gr>
6. Ραδιοφωνική εκπομπή "ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ"(Κάθε Πέμπτη 8-9μ.μ. στους 96.3 FM), την οποία μπορείτε να ακούσετε  και στο youtube.
7. Τετρασέλιδο έντυπο πνευματικού περιεχομένου "Εύηχη Σάλπιγγα". (Δεχόμαστε τα άρθρα σας σε ηλεκτρονική μορφή).Κυκλοφορεί το 10ο τεύχος.
8. Δανειστική Βιβλιοθήκη (Κάθε Τρίτη βράδυ στη Συνάντηση των Νέων).
9..Σχολή γονέων(ομιλίες προς  συζύγους και γονείς και συζήτηση )-Μια Κυριακή το μήνα. Ηεπόμενη είναι στις 20 Ιανουαρίου.