Σημαντική είναι η συμμετοχή και παρουσία του Δήμου Λαρισαίων στο τριήμερο συνέδριο της Πανελλήνιας Ενωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης», που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι από τις 25 εως τις 27 Οκτωβρίου.
Το θέμα του Συνεδρίου είναι : «Διοίκηση και Οργάνωση των ΟΤΑ μετά τον Κλεισθένη».
Στο συνέδριο το οποίο απευθύνεται σε αιρετούς, τεχνοκράτες και στελέχη διοίκησης των ΟΤΑ, έχουν κληθεί πολιτικά στελέχη του Δήμου Λαρισαίων να μιλήσουν για τα την υλοποίηση του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) και για την Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση στους ΟΤΑ.
Ειδικότερα, ο αναπληρωτής δήμαρχος και αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Σούλτης θα είναι εισηγητής του θέματος «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για την Λάρισα: Εργα για μια Βιώσιμη Πόλη» σε θεματική συνεδρία με τίτλο «Περιβαλλοντική Διαχείριση και Κυκλική Οικονομία», ενώ ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δημήτρης Δεληγιάννης, στο πλαίσιο της θεματικής συνεδρίασης με τίτλο «Εκπαίδευση και Δια βίου Μάθηση στους ΟΤΑ» θα μιλήσει για την «Λάρισα, η Πόλη που Μαθαίνει. Ενα αυτοδιοικητικό Πείραμα».