Εκτακτη εθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου ο Σύλλογος Αιμοδοτών Φαλάνης. 

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: 

Όλοι λαχταρούμε να δώσουμε μια αισιόδοξη χροιά στην νέα χρονιά που ήρθε, προσπαθώντας να χαμογελάσουμε όσο περισσότερο μπορούμε και να μεταφέρουμε τη θετική μας ενέργεια παντού...και σίγουρα θα τα καταφέρουμε σύντομα...

Όμως, κάποιοι περιμένουν από εμάς, τους πιο υγιείς να τους μεταφέρουμε την αισιοδοξία που χρειάζονται ώστε να συνεχίσουν δυνατοί τον αγώνα τους .

Οι ανάγκες για αίμα δυστυχώς ολοένα και αυξάνονται και μαζί του το αδιέξοδο για όσους το χρειάζονται... Και εδώ αναλαμβάνουμε όλοι εμείς που κοιτάμε το συνάνθρωπο ασθενή και κάνουμε πράξη το ..."δίνω αίμα ...σώζω μια ζωή"!

Άλλωστε ...''μην ξεχνάς ότι είσαι ένας μικρός ήρωας στην ιστορία κάποιου!!''

Ο Σύλλογος Αιμοδοτών Φαλάνης μπαίνει ξανά μπροστά, με όλες τους τις δυνάμεις!

Καλεί όλους τους αιμοδότες και ιδιαίτερα τους νέους, να προσέλθουν στην Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία, την ερχόμενη Κυριακή (10/01/2021) στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης από της 8.30 το πρωί μέχρι και τη 13.30 το μεσημέρι.

Διευκρινίζουμε, ότι λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας του COVID-19 στη Χώρα μας, ο Σύλλογος έχει ήδη παραλάβει από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α.) το απαραίτητο Υγειονομικό υλικό (Μάσκες προσώπου, γάντια, θερμόμετρο και αντισηπτικά υγρά).

Η αιμοδοσία θα  πραγματοποιηθεί κάτω από τη προστασία των υγειονομικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας που στέκονται ακούραστοι στο πλευρό μας.

Μαζί μας, όπως πάντα και οι εθελοντές του Περιφερειακού Παραρτήματος Λάρισας του Ερυθρού Σταυρού, οι οποίοι θα βοηθήσουν σημαντικά στην αυστηρή τήρηση όλων των μέτρων πρόληψης και προστασίας, καθώς και των πρωτοκόλλων ασφαλείας του Ε.Ο.Δ.Υ, για την προστασία τόσο των Αιμοδοτών μας, όσο και των Γιατρών και των Νοσηλευτριών.

Επισημαίνουμε τέλος ότι, για την μετακίνησή μας, στον χώρο της αιμοδοσίας, απαιτείται η ειδική άδεια της κατ' εξαίρεση μετακίνησης πολιτών, όπου θα σημειώνουμε Χ στο πρώτο τετράγωνο Β1 στο οποίο αναφέρεται " Μετάβαση σε Φαρμακείο ή επίσκεψη στον Γιατρό", ώστε να μην υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.