Τους εκλεγέντες βουλευτές του ν. Λάρισας συγχαίρει με δήλωσή του ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ευχόμενος καλή και δημιουργική θητεία και επισημαίνοντας τα εξής:

«Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου ολοκληρώθηκε.

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε και η ετυμηγορία του μένει να γράψει τις δικές της σελίδες στην πολιτική ιστορία του τόπου μας.

Ως δήμαρχος Λαρισαίων αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου και τις ευχές μου για καλή θητεία σε όλους όσους εξελέγησαν στη νέα Βουλή.

Θέλω επίσης να συγχαρώ και όσους έδωσαν την δική τους μάχη στα ψηφοδέλτια των κομμάτων αλλά δεν τα κατάφεραν να εκλεγούν. Τα προβλήματα της χώρας μας δεν έχουν ακόμη ξεπεραστεί. Τούτο σημαίνει οτι ειναι αναγκαιος ο αγωνας όλων για την υπερνίκησή τους.

Επιπροσθέτως ως δήμαρχος ενός από τους μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας δηλώνω πως, όπως έπραξα πάντα, θα συνεργαστώ με όλους τους εκλεγέντες βουλευτές του νομού μας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων τόσο του δήμου μας όσο και της Τ.Α. γενικότερα.

Ειδικότερα, προσδοκώ και θα επιδίωξω την συνεργασία των βουλευτων της κυβερνητικής πλειοψηφίας, οι οποίοι μπορούν να να συμβάλουν στην θετική έκβαση ζητημάτων του Δήμου μας, με στόχο την πρόοδο της Λαρισας και των πολιτών.

Εύχομαι και πάλι, καλή και δημιουργική θητεία».