Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη για το 2017 συγκέντρωση του  Συλλόγου Γυναικών Συκουρίου. Στην κατάμεστη αίθουσα σε γνωστό καφε του χωριού ,  τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου αντάλλαξαν ευχές και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος ,ο Αντιδήμαρχος κ. Κώστας Νταφούλης οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.Γεώργιος Μανώλης ,Δημήτρης Μαιμάρης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ.Μιχαήλ Καρατέγος,ο πρόεδρος του κοινωνικού παντοπωλείου κ.Λάμπρος Ζάρρας, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Συκουρίου κ.Γεώργιος Καλότυχος ,το μέλος του τοπικού συμβουλίου κα Μίνα Ζαμπέκα,η πρώην κοινοτάρχης Συκουρίου κα Μαργαρίτα Παπαζαχαρία, καθώς μέλη και φίλοι του συλλόγου .  

Η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αγγελική Πολύζου στον σύντομο χαιρετισμό της ,ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά ενώ έκανε αναδρομή στις έως τώρα εκδηλώσεις του συλλόγου .Ακόμη εκείνη την ημέρα πραγματοποιήθηκαν και εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του συλλόγου .

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος στον χαιρετισμό του ανέφερε : 

Τις εγκάρδιες ευχές για καλη χρονιά με υγεία και δύναμη, ευτυχία, δημιουργικότητα, υπομονή και αισιοδοξία .Έχετε δώσει δείγματα γραφής,είστε ένας δραστήριος σύλλογος της περιοχής με πλούσια δραστηριότητα που αναδεικνύει την πολιτιστική μας κληρονομιά , την παράδοση μας και τα έθιμα μας .Σαν δήμος θα είμαστε δίπλα σας στα πλαίσια των δυνατοτήτων μας να στηρίξουμε την προσπάθεια που κάνετε .

Καλη χρονιά και πάντα επιτυχίες στον σύλλογο σας .