Στους πανελλήνιους σκοπευτικούς αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιουνίου στην έδρα του Σκοπευτικού Ομίλου  ( Ωρίων ) στον Πυργετό  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος και ο Περιφερειακός σύμβουλος κ.Νίκος Λιούπας .  Αθλητές απο όλη την Ελλάδα επιδόθηκαν  στο σπορ (σκοποβολής ) .

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Τεμπών ανέφερε: 

Οι αγώνες που γίνονται σήμερα εδώ ειναι Πανελλήνιας εμβέλειας ,είναι να γίνει θεσμός ,ενας θεσμός των όποιον θα μπορέσουμε να αναδείξουμε τις ομορφιές του τόπου μας .

Στόχος μας την επόμενη χρονιά και στους επόμενους αγώνες ειναι να υπάρχει προσβασιμότητα στο σκοπευτήριο και αυτο θα γίνει με την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου χωματόδρομου και  με συνεργασία της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του κ.Περιφερειάρχη .

 Στην δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε     ο εθελοντισμός ,η συμμετοχή ,και η συνεργασία  ειναι οτι καλύτερο ,τα εύσημα ανήκουν σε άτομα που αγαπάνε τον τόπο τους οπως ο συντοπίτης μας ο κ. Βασίλης Σούκος που  μέσα απο ιδιωτική πρωτοβουλία   δημιούργησε αυτο το πανέμορφο μέρος . 

Σαν δημοτική αρχή θα ειμαστε δίπλα και θα στηριζουμε αυτες τις προσπάθειες που σκοπο εχουν να αναδείξουν την περιοχή μας  τον τόπο μας , τον θρησκευτικό τουρισμό μας  και να προσελκύσουν ξένους επισκέπτες .