Στην περιοχή του Τυρνάβου θα βρεθεί την Κυριακή 21 Απριλίου η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου με αφορμή τις καταστροφικές χαλαζοπτώσεις του τελευταίου διαστήματος.
Σε σχετική ανακοίνωση από το Αγροτικό Τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας αναφέρονται τα εξής:
"Το Αγροτικό Τμήμα ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας σε ανακοίνωσή του «εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους αγρότες των επαρχιών Τυρνάβου, Ελασσόνας και Αγιάς, οι καλλιέργειες των οποίων υπέστησαν τεράστια έως και ολική καταστροφή από τις σφοδρές χαλαζοπτώσεις των τελευταίων ημερών.
Εκφράζουμε παράλληλα την ικανοποίησή μας για το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή, κλιμάκια του ΕΛΓΑ έσπευσαν στις πληγείσες περιοχές, προκειμένου να πραγματοποιήσουν αυτοψία. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η διοίκηση του ΕΛΓΑ έστειλε επιπλέον προσωπικό στο υποκατάστημα της Λάρισας ώστε η καταγραφή των ζημιών να γίνει όσο πιο έγκαιρα και αποτελεσματικά είναι δυνατόν.
Αυτό που αποτελεί  πλέον επιτακτική ανάγκη είναι η ταχύτερη καταγραφή της κατάστασης και η κατά το δυνατόν αμεσότερη καταβολή των αποζημιώσεων στους πληγέντες αγρότες, αλλά και η παραμονή του ΕΛΓΑ σε πλήρη ετοιμότητα, λόγω των ιδιαίτερων καιρικών συνθηκών που δυστυχώς παρατηρούνται στην περιοχή μας.
Η στήριξη και η υποστήριξη του αγροτικού κόσμου πρέπει να συνεχίσει να αποτελεί κεντρικό μέλημα της κυβέρνησης.
Με αφορμή τις καταστροφικές χαλαζοπτώσεις του τελευταίου διαστήματος, θα βρεθεί στην περιοχή η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ολυμπία Τελιγιορίδου, προκειμένου να μιλήσει σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο. Μαζί της θα είναι ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, Νίκος Παπαδόπουλος.
Καλούνται οι εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων να παραστούν στη σύσκεψη προκειμένου να ενημερωθούν και να ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν."