Παιδιά του Μουσικού Σχολείου της Λάρισας και εκπαιδευτικοί του σχολείου που συμμετείχαν στο 43ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Χορωδιακής Μουσικής "FDF", το οποίο διοργάνωσε  η Μητρόπολη του Αγίου Φραγκίσκου,  τον περασμένο Φεβρουάριο, στην πόλη Οντάριο της Καλιφόρνιας, επισκέφθηκαν στο Δημαρχείο, τον δήμαρχο Λαρισαίων Απόστολο Καλογιάννη.
Ως γνωστόν,  το μουσικό σχολείο Λάρισας  ταξίδεψε στο Λος Αντζελες και Σαν Φρανσίσκο από 13-22 Φεβρουαρίου 2019 και  έλαβε μέρος στο 43ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και Χορωδιακής Μουσικής,  όπου έλαβε τιμητική διάκριση για τη συμμετοχή του.
Το σχολείο  παρουσίασε την παράσταση της Αγάπης και της Ξενιτιάς  με χορούς και τραγούδια από όλη την Ελλάδα και έλαβε συγχαρητήρια από τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κο Δημήτριο και το Μητροπολίτη του Αγίου Φραγκίσκου κ. Γεράσιμο, καθώς και  όλους τους Έλληνες 2ης και 3ης γενιάς οι οποίοι παρακολούθησαν το Φεστιβάλ συγκινημένοι.
Τα παιδιά προετοίμασαν και συνόδευσαν  οι καθηγήτριες του μουσικού σχολείου: κ. Άννα Τσακάκη, Δήμητρα Βασιλάκου και Δήμητρα Βρούζου,  ενώ τη χορευτική επιμέλεια είχε η κ. Εύη Κλείτσα, ενώ στη συνάντηση με τον δήμαρχο συμμετείχε και ο διευθυντής του σχολείου κ. Σωτ. Αναγνωστόπουλος και ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παν. Σάπκας.
Ο δήμαρχος συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για την συμμετοχή τους και τη τιμητική τους διάκριση, τονίζοντας ότι με τέτοιου είδους διακρίσεις και συμμετοχές αποτελούν πρεσβευτές της πόλης.