Συνάντηση με την πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων ν. Λάρισας κ. Ειρ. Παπαιωάννου, είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης. 

Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε, μία ημέρα μετά την  απόφαση του δημοτικού συμβουλίου για στρατηγική συνεργασία με τη ΔΕΘ – HELEXPO για την αναβάθμιση και εξέλιξη της Γεωργοκτηνοτροφικής Εκθεσης Λάρισας, σε AGRO THESSALY, αλλά και τη λήψη άλλης απόφασης για την συμμετοχή του Δήμου Λαρισαίων, με περίπτερο στην 32 διεθνή εκθεση τουρισμού «Philoxenia», που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από τις 18 εως τις 20 Νοεμβρίου. 

Ο Δήμος Λαρισαίων, θα  παραχωρήσει το χώρο του περιπτέρου στην Ενωση Ξενοδοχών και θα συνεργαστεί στενά μαζί της για την προβολή της πόλης ως προορισμού. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν τεχνικά ζητήματα για την παρουσία της Λάρισας στη Philoxenia, με την κ. Παπαιωάννου να εκφράζει τις ευχαριστίες για την απόφαση του Δήμου.   

Επίσης, στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η κοινή στόχευση δημοτικής αρχής και Ενωσης Ξενοδόχων για την ανάδειξη της πόλης ως προορισμού, για εισερχόμενο τουρισμό επικεντρώνοντας στον επαγγελματικό και συνεδριακό τουρισμό, στον τουρισμό φύσης (με έδρα τη Λάρισα), στον ιατρικό, αθλητικό τουρισμό κ.α. 

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο αναπληρωτής δήμαρχος Γ. Σούλτης, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Π. Νταής και από την Ενωση Ξενοδόχων ο κ. Τ. Γούσιος.