Σε συνέχεια της επίσκεψης που πραγματοποίησε ο διάσημος διεθνής καλαθοσφαιριστής, Δήμος Ντικούδης, τη Δευτέρα 12 Μαρτίου, στη Δομή Γιάννουλης του Παραρτήματος Α.μεΑ. Λάρισας «Ο Αριστεύς» του Κ.Κ.Π.Π.Θ. και πιστός στη δέσμευσή του για έμπρακτη υποστήριξη της λειτουργίας μας, προχώρησε άμεσα σε δωρεά ειδών (ηλεκτρικών συσκευών) απαραίτητων για τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες της Δομής - σημαντικής αξίας.
Ο διακεκριμένος αθλητής Δήμος Ντικούδης, επισκεπτόμενος πρόσφατα τις εγκαταστάσεις της Δομής, ξεναγήθηκε και ενημερώθηκε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες και τη λειτουργία των Εργαστηρίων μας, συνομίλησε και αστειεύτηκε με τους εκπαιδευόμενούς μας και έπαιξε μπάσκετ μαζί τους στο γήπεδο εντός του αύλειου χώρου μας.
Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν από την παρουσία και τη ζεστή του προσέγγιση, αλλά κι εκείνος, συγκινήθηκε ιδιαίτερα και έσπευσε, ενεργώντας με αμεσότητα, να δείξει το θερμό του ενδιαφέρον, την ευαισθησία και την ανθρωπιά του, προχωρώντας στην προαναφερόμενη δωρεά.
Η ενέργειά του αυτή, αποτελεί έμπρακτη εκδήλωση κοινωνικής ευαισθησίας – υποστήριξης και ενίσχυσης φορέων που παρέχουν υπηρεσίες κοινωνικής αλληλεγγύης σε ευάλωτες ομάδες πληθυσμού - όπως ο δικός μας και προάγουν το ήθος, ως πρώτιστη αξία και τιμή για κάθε αθλητή και ολυμπιονίκη.