Στην περιοχή του Στομίου στη Λάρισα θα πραγματοποιηθούν φέτος οι εκδηλώσεις του 29ου Αντιιμπεριαλιστικού Διήμερου της ΚΝΕ (17-19 Ιουλίου). 

Όπως τονίστηκε, μεταξύ άλλων,  σε σημερινή συνέντευξη Τύπου «τα Διήμερα της ΚΝΕ εδώ και περίπου 3 δεκαετίες συμβάλλουν ώστε περισσότεροι νέοι να έρθουν σε επαφή με πλευρές από την Ιστορίας του Κόμματος και του λαϊκού κινήματος, την πάλη του λαού και της νεολαίας ενάντια στην εμπλοκή της χώρας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και ανταγωνισμούς, την απομάκρυνση των βάσεων του ΝΑΤΟ που έχουμε στην περιοχή μας.

Παράλληλα το διήμερο της ΚΝΕ αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για ουσιαστική ψυχαγωγία και άθληση, επαφή των νέων με τη φύση και στιγμές χαλάρωσης κάτι που ειδικά φέτος έχουμε περισσότερο ανάγκη.

Μέχρι τότε η ΚΝΕ θα πραγματοποιήσει μια σειρά παρεμβάσεις- εκδηλώσεις  σε όλες τις πόλεις, όπως και στην πόλη της Λάρισας για μια σειρά ζητήματα που απασχολούν την νεολαία.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών την Παρασκευή 26/6 θα πραγματοποιήσουμε κοινή εκδήλωση οι Τ.Ο Λάρισας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Φρούριο 20:30μμ με τον Κατηφέ Παναγιώτη μέλος του τμήματος κατά των ναρκωτικών της ΚΕ του ΚΚΕ.

Επίσης στον ίδιο χώρο θα πραγματοποιηθούν αθλητικές δραστηριότητες 3χ3 basket και διαγωνισμός τριπόντων τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού".

Στη μεγάλη πολιτική συγκέντρωση το Σάββατο 18 Ιούλη ομιλητής θα είναι ο  ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούµπας στο χώρο της κατασκήνωσης.