Ενεργά παρών σε μία ακόμη δράση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης ήταν ο Θανάσης Παιδής, στέλνοντας μήνυμα στήριξης της εθελοντικής αιμοδοσίας.

Οπως σημειώνεται σε δελτίο Τύπου "ο κ. Θ. Παιδής βρέθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης, όπου συνομίλησε με τα μέλη Διοίκησης του Συλλόγου, όπως και με εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι με έμπρακτο τρόπο έκαναν το καθήκον τους προς τον συνάνθρωπο.

Η συγκεκριμένη δράση γίνεται σε δύσκολη συγκυρία - εν μέσω πανδημίας και αυξημένων αναγκών σε αίμα - γι’ αυτό και αποκτά μεγαλύτερη σημασία τόσο η παρουσία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, όσο και των πολιτών που προσέρχονται αφιερώνοντας λίγα λεπτά από τη ζωή τους σ’ αυτή τη μεγάλη υπόθεση.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισημαίνει τα εξής:

«Στον σημαντικό χώρο της Εθελοντικής Αιμοδοσίας ο ρόλος της Κοινωνίας των Πολιτών είναι αναντικατάστατος…

Σε εποχές κρίσιμες, όπως αυτές που διανύουμε με την πανδημία να έχει ρίξει βαριά σκιά στην καθημερινότητα όλων, η συμμετοχή των εθελοντών σε δράσεις αιμοδοσίας αποκτά ακόμη πιο καίρια χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό βρεθήκαμε στο πλευρό του εξαιρετικά δραστήριου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης ώστε να δώσουμε μήνυμα στήριξης της
αιμοδοσίας, όπως και των συμπολιτών μας που έδωσαν το αίμα τους σε μια πράξη έμπρακτης αλληλεγγύης.

Με αυτήν την ευκαιρία εκφράσαμε τα θερμά συγχαρητήριά μας προς τα μέλη του Διοίκησης του Συλλόγου, καθώς είναι σταθερά μπροστάρηδες στον αγώνα για την ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος.

Από την πλευρά μας δηλώνουμε πως θα είμαστε πάντα κοντά σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, όπως και στους Συλλόγους Εθελοντών της περιοχής μας, καθώς το έργο που προσφέρουν είναι η απτή απόδειξη της ανθρωπιάς.

Δίνουμε αίμα, δίνουμε ζωή, κάνουμε μια καρδιά να χτυπά…» υπογραμμίζει, κλείνοντας ο Θανάσης Παιδής."