Περισσότεροι από 5.000 άνθρωποι όλων των ηλικιών πλημμύρισαν για 6ησυνεχή χρονιά το Σάββατο 24 Μαρτίου την Κεντρική Πλατεία, λαμβάνοντας μέρος στο δημοφιλές RunGreece.
Η WIND όπως πάντα ήταν εκεί, παροτρύνοντας μικρούς και μεγάλους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να απολαύσουν τη διαδρομή και τον τερματισμό στους αγώνες δρόμου των 5χλμ., 10χλμ. και 1000μ. για παιδιά.

Οι αθλητές Αναστασία Καρακατσάνη, Ανθή Κυριακοπούλου, Μοσχούλα Μανούσου, Αλντο Κεραμάς εκπροσώπησαν την WIND και την WINDRunningTeam δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους. Η Αναστασία Καρακατσάνη έκοψε πρώτη το νήμα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10χλμ. σε δημόσιο δρόμο σημειώνοντας παράλληλα ρεκόρ διαδρομής. Στο ίδιο αγώνισμα, ο Άλντο Κεραμάς τερμάτισε στην 6η θέση της γενικής κατηγορίας. Η Ανθή Κυριακοπούλου πέρασε πρώτη τη γραμμή τερματισμού στα 5χλμ., επίσηςμε ρεκόρ διαδρομής, ενώ η Μοσχούλα Μανούσου την ακολούθησε στη δεύτερη θέση.

Η αθλητική γιορτή εκτός από αθλητικό χαρακτήρα, είχε όπως πάντα έντονο και το στοιχείο της κοινωνικής προσφοράς. Σε αυτό τον αγώνα οι δρομείς είχαν την ευκαιρία με τη συμμετοχή τους να προβάλουν και να ενισχύσουν το έργο τηςΕταιρίας Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλίας.
Επόμενος σταθμός το RunGreece Ηράκλειο. Περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.run-greece.gr.