Με υπέρτατη τιμή παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στη Λάρισα, ο Βουλευτής Λάρισας της ένωσης Κεντρώων Γιώργος Κατσιαντώνης. Με ευλάβεια κατέθεσε στεφάνι στο Ηρώο των πεσόντων, και αμέσως μετά χειροκρότησε με υπερηφάνεια τους Ανάπηρους Πολέμου, τους Αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, τα στρατευμένα και μαθητικά νειάτα που παρέλασαν στο κέντρο της πόλης.
Το μήνυμα του Γιώργου Κατσιαντώνη για τη σημερινή μεγαλειώδη γιορτή των Ελλήνων είναι το εξής:
Η 28η Οκτωβρίου 1940 αποτελεί μία ημέρα εθνικού συμβολισμού που γράφτηκε με ανεξίτηλα γράμματα στην ιστορία μας. Τιμούμε και δοξάζουμε τους Αντρειωμένους ήρωες που πρόταξαν το ψυχικό σθένος του Ελληνισμού για την Ελευθερία, και "έπεσαν" στη μάχη για να στέκει περήφανη η σημαία μας σήμερα ! Αυτή τη μέρα κάθε χρόνο γιορτάζουμε όλοι οι Έλληνες απανταχού της γης. Χτυπούν οι καμπάνες δυνατά, για να μας ξυπνήσουν και να μας υπενθυμίσουν πως το μέγιστο χρέος απέναντι στους προγόνους μας, ο σκοπός της ζωής μας είναι ένας: "Υπεράνω όλων μας η Ελλάς, και όλα για την Ελλάδα".
Το 1940 η Ελλάδα ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά, και κέρδισε επάξια στην ελευθερία της και την αξιοπρέπεια της. Η σημερινή ελληνική κοινωνία μοιάζει παγιδευμένη σε πολλά αδιέξοδα. Είναι τώρα ανάγκη να στραφούμε έμπρακτα και με συνείδηση της σπουδαιότητας που έχουν, στα μηνύματα του Έπους του 40, και να κοιτάξουμε μπροστά με εθνική συνείδηση και ομοψυχία, με πίστη και πατριωτικά συναισθήματα, με ειρηνικούς αγώνες και σεβασμό στην Πατρίδα μας.
Υποκλινόμαστε με υπερηφάνεια και τιμή στην ιστορία μας, στους αγωνιστές ήρωες που θυσιάστηκαν. Το βροντερό ΟΧΙ που είπαν ας αντηχεί καθημερινά στα αυτιά μας και στις συνειδήσεις μας, για να αγωνιζόμαστε ενωμένοι υπέρ της αληθινής ειρήνης, της προόδου και της ανύψωσης των Ελλήνων, υπέρ της δόξας και του μεγαλείου της Ελλάδας.