Την Πέμπτη έγινε στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό  Κέντρο η καθιερωμένη συγκέντρωση των υπευθύνων των ομάδων για το 37ο πρωτάθλημα Μπάσκετ Εργαζομένων.

Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο, η κλήρωση της 1ης φάσης του πρωταθλήματος, αλλά και η ανταλλαγή απόψεων για την καλύτερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.

Παρόντες ο υπεύθυνος  του Αθλητικού τμήματος, Δημοτικός σύμβουλος  κ. Αναστασίου Μιχάλης και τα μέλη της Επιτροπής των πρωταθλημάτων δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιαννακόπουλος Κ και Αργυρόπουλος Κ. αφού καλωσόρισαν τους υπευθύνους των ομάδων τόνισαν  ότι «ο σκοπός του πρωταθλήματος των Εργαζομένων δεν είναι ο πρωταθλητισμός αλλά ο αθλητισμός.

Οι παίκτες πρέπει να χαίρονται τα παιχνίδια, να διασκεδάζουν, ενώ συγχρόνως τους δίνεται η δυνατότητα εδώ και τριάντα τρία  χρόνια, να αθλούνται με το άθλημα που αγαπάνε, τόνισε δε ότι ο Δήμος Λαρισαίων διοργανώνει εδώ και χρόνια το καλύτερο εργασιακό πρωτάθλημα σ΄ολη την Ελλάδα».

Στην συνέχεια έγινε η κλήρωση και οι ομάδες χωρίστηκαν σε έξι (6) ομίλους που θα αγωνιστούν σε πρωτάθλημα του ενός γύρου. Στην Β΄ φάση οι δύο πρώτοι του κάθε ομίλου και ο καλύτερος 3ος θα συγκροτήσουν την Α1 κατηγορία και οι υπόλοιπες την Α2 κατηγορία.

Με την λήξη της 2ης φάσης θα ισχύσει και ο θεσμός του κυπέλλου με συμμετοχή δεκαέξι  ομάδων.

Οι αγώνες  θα αρχίσουν στις 12 Νοεμβρίου  με την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στην γραμματεία της διεύθυνσης όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την συμμετοχή των ομάδων τους στο νέο πρωτάθλημα.

ΟΜΙΛΟΙ

1ος Όμιλος

2ος Όμιλος

3ος Όμιλος

4ος Όμιλος

5ος Όμιλος

6ος Όμιλος

COSMOS

ΠΟΛ. ΜΗΧ/ΚΟΙ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΑΥΤ/ΜΟΣ ΑΙΓΑΙΟ

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ

DE TOX

ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ

ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

ΔΕΥΑΛ

DEL MONDE

ΚΟΜΜΩΤΕΣ

MIKEL

ΕΜΠΟΡΟΙ

ΕΞΟΔΟΣ

ΤΕΙ

ΑΠΟΛΛΩΝΕΙΟ

BRUNO

ΕΥΦΛ

ΜΕΣΙΤΕΣ

FRANKLIN

ΕΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΤΟΠΟΓΡΑΦΟΙ

 

 

ΓΕΩΠΟΝΟΙ

 

ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ 2