Ο Σύλλογος Μεταλλοτεχνουργών Λάρισας & Περιχώρων σε ανακοίνωσή του "στηρίζει τον δίκαιο αγώνα επιβίωσης που δίνουν οι αγρότες στη Θεσσαλία και σε όλη τη χώρα για ακόμη μια φορά.

Συμπαρατάσσεται στο πλευρό τους και στέλνει μήνυμα συνεχούς κι ανυποχώρητης, αγωνιστικής αντίστασης στην αντιλαϊκή πολιτική. Μια πολιτική που όπως χτυπάει άγρια τους βιοπαλαιστές αγρότες και κτηνοτρόφους έτσι αφανίζει και τους μικρούς επαγγελματοβιοτέχνες και εμπόρους. Τσακίζει βάναυσα τους εργαζόμενους.

Συντρίβει τους ανέργους. Οδηγεί στην πείνα και την εξαθλίωση τους φτωχούς συνταξιούχους. Σβήνει τα όνειρα της νεολαίας για μια καλύτερη ζωή.

Μια πολιτική που οδηγεί στη συρρίκνωση του  εισοδήματός μας χρόνο με το χρόνο, μήνα με το μήνα, μέρα με τη μέρα, με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται όλο και περισσότερο η ζωή μας στα χωριά και στις πόλεις. Μια πολιτική που δυο χρόνια τώρα αφήνει τον εργαζόμενο λαό απροστάτευτο από την πανδημία, λόγω της ανεπάρκειας του δημόσιου συστήματος υγείας.

Ο αγώνας μας είναι κοινός καθώς έχουμε κοινά προβλήματα και κοινά αιτήματα. Αγώνας για μέτρα προστασίας της υγείας και του εισοδήματός μας. Για μέτρα που θα μας επιτρέψουν πραγματικά να ανασάνουμε!"