Υποψήφιος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας κατέρχεται ο δικηγόρος Γιώργος Νούτσιας στο πλευρό της ομάδας του Αντώνη Γραβάνη. Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Η ανάγκη διαφύλαξης του επιστημονικού κύρους του Δικηγόρου, του θεσμικού μας ρόλου ως πυλώνα της Δικαιοσύνης, ως φορέα κοινωνικής δράσης και συμμετοχής, ως μοχλού ανάπτυξης και ευημερίας δεν αφήνει περιθώρια εφησυχασμού, ιδίως σήμερα που η ίδια η επαγγελματική επιβίωση πολλών από εμάς τίθεται σε αμφιβολία.
Πέρα από τον καθημερινό αγώνα του καθενός θεωρώ ότι για την επανάκτηση προοπτικής απαιτείται και η ενεργοποίηση όλων μας σε συλλογικούς σκοπούς και προσπάθειες.
Με τις σκέψεις αυτές ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου για τις εκλογές ανάδειξης του νέου Δ. Σ. του Συλλόγου μας, συντασσόμενος με την ομάδα των συναδέλφων που στηρίζουν ως υποψήφιο Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας τον Αντώνη Γραβάνη, του οποίου η δράση είμαι βέβαιος ότι θα χαρακτηρίζεται από ανιδιοτελή συνδικαλιστική αφοσίωση, μαχητικό πνεύμα και αίσθημα δικαιοσύνης».